Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ




Επιτελους αδεια!Μαζι με τα ρεπο μια εβδομαδα μακρια απο τα αγχος της δουλειας,τις ευθυνες,τις συνεχεις διαμαρτυριες για οτι δεν εγινε σωστα.Μπαινουμε στο αυτοκινητο και ξεκιναμε.Πηγαινουμε στην Καλαματα περιχαρεις που θα δουμε και τους συγγενεις μετα απο τοσα χρονια (ασχολιαστο).Το ξενοδοχειο 5 αστερων παρακαλω πολλα υποσχομενο.Και η εκπληξη ηρθε το πρωτο βραδι που φτασαμε.Ειχαμε την ευτυχια τις ιδιες ημερες με μας να επιλεξουν το ξενοδοχειο γνωστοι τηλεοπτικοι "αστερες"για να παρουσιασουν το πρωιναδικο με φοντο την πισινα και τους γυρω χωρους.Χωρις καμμια ενημερωση βρεθηκαμε εγκλωβισμενοι αναμεσα σε καμερες,προβολεις,καλωδια και γενικως μοδιστρες και κομωτριες.Παραλληλα επετρεψαν την εισοδο σε καθε πικραμενο που ειχε απωθημενο του να κολυμπησει στην πισινα του 5αστερου ,για να φαινεται γεματο το τηλεοπτικο πλανο.Η κατασταση απεριγραπτη.Σχεδον δεν υπηρχε χωρος,ξαπλωστρα,ομπρελα να σταθουμε εμεις οι θλιβεροι ενοικοι που πληρωναμε αδρα την παραμονη μας εκει.Διαμαρτυρηθηκαμε εντονα αλλα ο διευθυντης του ξενοδοχειου αφαντος.Οι υπαλληλοι μες στην ευγενεια αλλα δεν μπορουσαν να κανουν τιποτα λεει συγγνωμη.Δεν εχω τιποτα με την ενλογω εκπομπη ουτε με τους ανθρωπους που δουλευουν για αυτην.Ο ελληνας βλαπτεται και πλητεται ομως απο την ελλειψη επαγγελματισμου σε πολλα επιπεδα.Και μια επιχειρηση που σεβεται το ονομα της οφειλει να συμπεριφερεται υπευθυνα και σωστα.Παρτετο αποφαση κυριοι επαγγελματιες η ψωροκωσταινα πεθανε.Η πορεια μας προς το μελλον ως σοβαροι ευρωπαιοι πολιτες απαιτει να σεβομαστε πρωτα τον εαυτο μας.Αυτο σημαινει οτι αν ειχα ενημερωθει κατα την κρατηση για το γεγονος θα ειχα και την ευθυνη της επιλογης,τωρα ομως που τοσο επιδεικτικα με αγνοησατε εχω καθε δικαιωμα να σας καταγγειλω.Παραβλεψα οσο μπορουσα το γεγονος για να χαρω την καλοκαιρινη μου αναπαυλα αλλα ο θυμος μου παραμενει και τον καταγραφω εδω.Γιατι ενω κανεις δεν προεβει στην ελαχιστη αποκατασταση μας,μας ζητουν τωρα να καταγραψουμε στο site την γνωμη μας για το ξενοδοχειο!Ε θα τα ακουσουν κανονικα.

6 σχόλια:

  1. καλησπέρα Γιάννα
    τι μου θύμισες!πρν 2 χρόνια ο συζυγός μου θέλησε να μου κάνει έκπληξη και "οργάνωσε" ταξίδι στην Κέρκυρα!τι να πρωτοπώ!στο αστεράτο υποτίθεται ξενοδοχείο που μέναμε ο μέσος όρος ηλικίας των κατά τα άλλα συμπαθέστατων συγκατοίκων μας ήταν 80 χρονών,βλέπεις είχαν την ίδια φαεινή ιδέα και κάποια ΚΑΠΗ της βόρειας Ελλάδας!είχε κλείσει και ξενάγηση,εκεί να δεις έκπληξη!!οι ίδιοι συμπαθέστατοι συγκάτοικοι με σχόλια του τύπου κλείσε τον κλιματισμό,μην τρέχεις οδηγέ,άντε πάμε να φύγουμε, όπου και να πηγαίναμε.όταν είπαμε να μην ακολουθήσουμε μια μέρα για να επισκεφθούμε το αρχαιολογικό μουσείο και το μουσείο ασιατικής τέχνης εκεί να δεις!το τηλεφώνημα από τη ρεσεπσιόν ήταν η χαριστική βολή!!"ρούλαααα άντε,αργείς?θα΄ρθούμε και μεις μαζί σας!"χαρά εμείς!!!μετά από τόσο καιρό όταν τα θυμάμαι γελάω αλλά τότε ένιωσα παρόμοια με σένα!και να φανταστείς ήταν η δεύτερη που πηγαίναμε αλλά μας συνέβη κάτι δυσάρεστο και φύγαμε άρον άρον.
    να είσαι καλά και την επόμενη φορά σου εύχομαι να περάσεις όπως εσύ επιθυμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα Ρουλα.Εισαι πολυ γλαφυρη στην περιγραφη σου γελασα καιγω με οσα γραφεις.ελπιζω την επομενη φορα οι εκπληξεις να ειναι τουλαχιστον ευχαριστες και να περασουμε ολοι καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: ΑΝΤΙΣΚΟΙΝΟ ΣΕ ΕΡΗΜΙΑ, ΜΕΖΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ ΣΕ ΕΡΗΜΙΚΟ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙ ΚΑΙ ΛΙΓΗ "ΒΡΩΜΑ ΚΙ ΑΠΛΥΣΙΑ" ΓΙΑ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 5ΑΣΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤV-ΑΣΤΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητε Οδυσσεα την επομενη φορα λεω να ακολουθησω την συμβουλη σου.Οι μενεστρελλοι με ενθουσιασαν.Καλα να περνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αγαπητη Γιαννα, πρεπει να μιλησω ανοιχτα και χωρις περιστροφες! εισαι αχαριστη! επρεπε να ευχαριστησεις το ξενοδοχειο που σου εδωσε την ευκαιρια να βιωσεις αυτο το θαυμα, τη συνευρεση με ολο το σουλατσο της γκλαμουρατης τριτοκοσμικης υποκουλτουρας!
    αχαριστη!
    σου εδωσαν αυτη την ευκαιρια και εσυ διαμαρτυρεσαι!
    τι ηθελες δηλαδη; να σου φερουν στην πισινα τον Γιαννη Κουνελη;
    αυτο ειναι το προβλημα της ελλαδος σημερα! οτι υπαρχουν ακομη ανθρωποι οπως εσυ, που αντι να τα δεχονται ολα και να ευδαιμονουν εν τω μεσω πληρους αφασιας και χλαπατσας, διεκδικουν ακομη, σκεφτονται ακομη, και χαλανε την πιατσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πραγματι το εχω αυτο το κουσουρι παναθηναιε απο παιδι ειμαι αχαριστη.Μου το ελεγε και η μαμα μου.Εγω προτεινω να βγουμε να μετρηθουμε εκει εξω να δουμε ποσοι μειναμε.τι να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή