Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

ΟΤΑΝ Η BARBIE ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ


Με καλη διαθεση κι εφετος τα στολιδια βγηκαν απ' τα κουτια τους και ο στολισμος του δεντρου ολοκληρωθηκε σε δυο δοσεις γιατι στο μεταξυ επρεπε να σταματησω να παρω δυναμεις και να συνεχισω μια μερα μετα,καθως δεν ειναι ευκολο να τα προλαβω ολα και την δουλεια μαζι.
Λιγες μερες πριν νιωσουμε ολοι την ευτυχια των εορτων τα νεα που διαδοθηκαν στο χωρο της δουλειας,δεν ηταν ευχαριστα.Ο καλος μας φιλος,ο συναδελφος,ο ανθρωπος που τοσα χρονια συνεργαστηκαμε και η καλοσυνη του μας εκανε να χαμογελασουμε σε δυσκολες στιγμες,μπηκε για επεμβαση,καθως βρεθηκε ξαφνικα προβλημα σοβαρο που δεν μπορουσε να περιμενει.
Δεν αφηνω την θλιψη να με βαλει κατω,βγαινω εξω,ανασαινω την νυχτα,κοιταζω τα λαμπερα φωτα,σκηνες απο το παρελθον ερχονται στη μνημη μου.Ειμαστε σε μια παραλια,νεα παιδια,αστειευομαστε,γελαμε, αισιοδοξουμε.Τα χρονια περασαν αλλα οι αγκαλιες εμειναν ανοιχτες,κι η σκεψη στελνει κυματα θετικης ενεργειας για να πανε ολα καλα.

Το δεντρο φορεσε την κοκκινη και ασπρη στολη του,ο αγιος Βασιλης σκαρφαλωσε στα κλαδια του,και διαλεξε ενα γρηγορο αλογακι για να φορτωσει τα δωρα του.



Τελικα αυτη η μαγικη εικονα που κρατησαμε στη μνημη μας απο τοτε που ημασταν παιδια,δεν ξεθωριασε ακομα και καθε χρονο με ολη την κουραση το δεντρο στηνεται μπροστα στην πορτα και μας χαριζει τη θαλπωρη του.





Να και τα στολιδακια που επλεξε η Γιαννα για το δεντρακι.Ελπιζω του χρονου να προλαβω να φτιαξω περισσοτερα,για να τα κρεμασω,η να φτιαξω ενα μικροτερο στην κουζινα και να το γεμισω με τα χαριτωμενα αυτα σχεδια που ειλικρινα ειναι ευκολο να γινουν,αλλα οπως ολα τα πραγματα χρειαζονται τον χρονο τους.


Βεβαια επειδη ειμαστε μια πολυ παραδοσιακη οικογενεια,μια Barbie δεν λειπει ποτε κατω απο το δεντρο μας.Μη σας πω και δυο.Η συνηθεια ξεκινησε οταν η κορη μου ηταν μικρη και εντελως αυθορμητα εβαλε μονη της την αγαπημενη της κουκλα στα κλαδια του δεντρου.Απο τοτε το κανουμε συνεχεια και μου αρεσει κι εμενα πια.
Αναψα και τα κερια μου και παω να σας κερασω ενα γλυκακι.





Φετος ο καιρος ηταν αρκετα ζεστος μεχρι τωρα,γιαυτο ο Αη Βασιλης κραταει στην αγκαλια του ενα παγωτο φραουλα για τη δροσια.Σας τα κερναω ολα με πολυ αγαπη και ευχομαι οι φετινες γιορτες να σας μεινουν αξεχαστες.
Αφηνω εδω και μια κοκκινη καρδια μην περασετε μες στον Δεκεμβρη και δεν βρειτε κατι να ζεσταθειτε!

47 σχόλια:

  1. Τι χαριτωμένα "γλυκά"! Ξετρελάθηκα.
    Να τη χαρείτε την όμορφη,ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργήσατε.
    Για τον καλό σου φίλο εύχομαι τα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και δεν είμαι φαν των Χριστουγέννων, πολύ χαίρομαι με την όμορφη ατμόσφαιρα που έφτιαξες.. είναι απαραίτητη για τα παιδιά.. Γενικώς η ζεστασιά χρειάζεται.. Καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλεια η Μπάρμπη με το δέντρο Γιάννα! Και πολύ όμορφα το στολίσατε. Οσο κουραστικό κι αν είναι, οταν υπάρχουν παιδιά είναι κρίμα να μην υπάρχει τέτοια ατμόσφαιρα όπως την έφτιαξες κι εσύ στο σπίτι σας. Ευχαριστούμε για το κέρασμα και ανταπωδίδω με χουρμάδες:-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να κι ένα κουτσομπολιό που έμαθα, δεν το ήξερα ότι η αιτία ήταν ο Άγιος Βασίλης που χώρισαν με τον Καίν.

    Ωραιότατα όλα και του χρόνου να είστε οικογενειακώς καλά, η ζεστασιά των εορτών να παραμένει ολόκληρο τον χρόνο κοντά σας.

    Γιάννα μου χρυσοχέρα είσαι και τα έφτιαξες ωραιότατα, γεια στα χεράκια σου καλή μου!!

    PS. Συγγνώμη εάν άφησα κανένα ντουλάπι ανοιχτό, έψαχνα με λαιμαργία για τα γλυκά και ξεχάστηκα.

    Καλές Γιορτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτη τηνγιορταστική ατμόσφαιρα του σπιτιου σου μας την εδωσες πολύ ζωντανά!σαν να είμαστε και εμείσ εκεί μαζί σου!τα καλυτερα να σου φέρει ο Αι Βασίλης.Τι νόστιμα τα γλυκάκια σου!Μια ακόμη πλευρά της Γιαννας μας που την φέρνει πιο κοντα στην καρδιά μας!Την αγάπη μου γλυκειά μου!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναζητηση.
    Σ'ευχαριστω καλη μου.Ευχομαι στο σπιτικο σου χαρουμενες γιορτες και υγεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Roadartist.
    Χωρις να σε ξερω,κατι στην προσωπικοτητα σου μου αρεσει πολυ.Και η αποψη σου για τα Χριστουγεννα τριγυριζε στο μυαλο μου χτες που διαβασα το σχολιο.Χρειαζομαστε μια αλλαγη στη ζωη,κατι να ξεφευγουμε που και που για να επιστρεφουμε παλι και παλι στην προσπαθεια της καθημερινοτητας.Οι γιορτες μας βαζουν στη διαδικασια να ανακαλυψουμε την ζεστασια μεσα μας και να την βγαλουμε προς τα εξω.Καπως ετσι το βλεπω εγω,που πιστεψε με τα περισσοτερα χρονια -και φετος-οι μερες αυτες με βρισκουν στη δουλεια.Σου ευχομαι να περασεις κι εσυ ομορφα οτι κι αν κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλως την Γκλομπαλ.Και μου αρεσουν οι χουρμαδες πολυ.Οσο για τη Μπαρμπυ τελικα δεν ειναι κι ασχημη και να δεις η κορη μου-μεγαλη κοπελα πια-περιμενει να την βρει εκει.Δεν ξερω τι θα κανεις εσυ αυτες τις μερες,κι αν θα εισαι στο Ομαν,αλλα βαλε λιγο χριστουγεννιατικο χρωμα στη μερα σου και περνα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευη μου καλες και ευτυχισμενες γιορτες να περασεις με την οικογενεια σου.Ειδες τι μαθαινεις τελικα εδω στις γειτονιες που τριγυριζεις;Βγηκε κι αυτο στη φορα.Η Μπαρμπυ ταφτιαξε με τον Αγιο Βασιλη.Σε φιλω γλυκια μου και σου στελνω τη γλυκα των ημερων στην πορτα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πελα μου γλυκια με τον καλο σου λογο.Μια θεση σου κραταω διπλα στο τζακι να ερθεις να τα πουμε.Ευχαριστω για τις ευχες και σου ανταποδιδω.Να ειναι αυτες οι μερες για σενα ξεχωριστες και ολα τα καλα να ερθουν στο σπιτι σου και στη οικογενεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Eίτε πιστεύουμε είτε όχι στα Χριστούγεννα, οι μέρες αυτές μας ξανακάνουν παιδιά και φέρνουν μια ζεστασιά στην ψυχούλα μας, που τόσο ανάγκη την έχουμε. Πολύ ωραία η ανάρτησή σου Γιάννα.
    Καλή σου μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μισό λεπτό να αφήσω δίπλα στην καρδούλα που μας άφησες άλλη μια καρδούλα να μην είναι μόνη της μέρες που είναι,να μη νοιώθει μοναξιά,ένα ρόδι για να φέρει γούρι στην οικοδέσποινα και την οικογένειά της και μελομακάρονα να στάζουν μέλι σαν την Γιάννα!
    η ιδέα σου με τα διαιτητικά και πρωτότυπα γλυκάκια,φανταστική!
    με το καλό να δεχθείς την κορούλα σου!φιλάκια γλυκιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ντινο συμφωνω μαζι σου.Ευχαριστω και ευχομαι με τη σειρα μου καλες γιορτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αχ την χρειαζομουνα αυτη την καρδουλα για συντροφια και το ροδι σου για το γουρι.Τα μελομακαρονα πως να τα αφησω που εχουνε τη γλυκα της Ρουλας και κατι απο το χαμογελο της;Ευχαριστω για τις ευχες Και συ με το καλο να δεχτεις το αγορι σου,η κανω λαθος;Οπως και ναχει ολα καλα να ερθουνε Ρουλακι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν κάνεις λάθος,ο μικρότερος είναι στο μαθηματικό Ηρακλείου και ο μεγαλύτερος 23 χρονών εδώ στην Ξάνθη στο πολυτεχνείο.τον φεβρουάριο ορκίζεται και συνεχίζει για διδακτορικό.Γερά να είναι τα παιδάκια όλου του κόσμου και θα βρουν τον δικό τους δρόμο.
    σου το έχω πει και άλλη φορά και μόνο που ξέρω ότι είσαι και σύ εκεί με τα μάτια της ψυχής σου στον ουρανό,γαληνεύω.εκπέμπεις φως που ταξιδεύει και διαχέεται παντού!φιλάκια με συγκινημένα ματάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τελος@
    δεχομαι απανωτα χτυπηματα στην αυτοπεποιθεση μου και στην πεποιθηση της μοναδικοτητας μου:)

    δεν μου εφτανε το δεσποιναριον η φεβις και η κατριν

    βρεθηκε και αλλη φλεβα αριστοκρατικα καλλιτεχνικη και απολυτως ιδιαιτερη!!!!

    ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΑ ΠΛΕΚΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΓΙΑΝΝΑ!!!!!

    Υ Π Ε Ρ Ο Χ Α

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ!!!!!!!

    ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΕΡΗ ΛΟΙΠΟΝ να ξαναστολισετε ολοι μαζι!!
    απο καρδιας σου ευχομαι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ευχαριστω ευχαριστω πολυ Ταλι μου.Χαιρομαι που σου αρεσουν.Ξερεις εχουνε τον κοπο τους,αλλα μου αρεσει πολυ να τα φτιαχνω.Ειναι κι αυτο ενα ειδος ψυχοθεραπειας.Οταν στρωθω και παλι να φτιαξω μερικα για τους φιλους,με χαρα μου να σου στειλω ενα πακετο.Θα σε ενημερωσω σχετικα.Καλες γιορτες γεματες γλυκα να περασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπραβο Ρουλα μου να τους χαιρεσαι.Χαζομανουλα και με το δικιο σου.Ευχομαι να τον δεχτεις και τον μικρο με το καλο και μην φοβασαι για τα ταξιδια του,κατι καλο κανουμε και μεις για τον κοσμο που πεταει.Ναι μια θετικη ενεργεια την στελνουμε με την καρδια μας.Αλλωστε και φετος ολες τις γιορτες θα τις περασουμε με εργασια και χαρα.Μελομακαρονο θα μου φυλαξεις, γιατι ποτε δεν ξερεις ποτε θα με δεις μπροστα σου,και πρεπει να τα δοκιμασω.Καλημερα καλη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι κανεις παιδι μου? Πλεκεις παγωτα χωνακια και πτι φουρ! Πως τα κανεις αυτα? Εχω μεινει να τα χαζευω! Μπαρδον δηλαδη, εγω ξερω να πλεκω πουλοβερ και ζακετες αλλα για να τα κανεις αυτα χρειαζεται δυο λιλιπουτεια χερακια και δυο μινι βελονιτσες. Συγνωμη δηλαδη, μηπως τα εφιαξε η Μπαρμπι? Υπεροχα, και προφανως "φιν-φον" . Και του χρονου να στολισετε με υγεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. γιαννα μου, αναδυονται επιθυμιες για τα γλυκακια και ροδια, και ολα αυτα υπο τον φωτισμο των κεριων που μου αρεσαν παρα πολυ, περισσοτερο και απο το δενδρο!
    να εισθε καλα και να ευτυχειτε, και εσυ να συνεχισεις τον δρομο της ευαισθησιας, της ποιησης, της υπερ-βασης που επιχειρεις, γιατι ετσι γινομαστε ολοι εμεις που σε αγαπαμε και θελουμε να μας τιμας με την φιλια και την αγαπη σου καλυτεροι

    εισαι ανθρωπος και γυναικα που ευλογεις, που με την αυρα σου ωθεις και ενισχυεις τις αποπειρες των παρευρισκομενων να επιχειρουν το καλυτερο

    ειμαι τυχερος που ευρεθηκα στην αυρα αυτη και σε ευχαριστω και σε αγαπω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεσποινακι μου καλο εγω τα επλεξα με μικρες βελονες,καλα το μαντεψες.Βρηκα τις οδηγιες στο Ιντερνετ και εκανα μεγαλη προσπαθεια για το αποτελεσμα.Χαιρομαι που σου αρεσαν.Ειναι το απολυτο φιν-φον.Πολλα φιλια να περνας καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ειμαι πολυ συγκινημενη και τα ματια μου εχουν βουρκωσει.Ευχαριστω για τα υπεροχα λογια, για την αγκαλια που ενοιωσα να με τυλιγει με τοση αγαπη.Εγω ειμαι τυχερη τελικα,που με μια απλη κινηση,γνωρισα τους πιο υπεροχους ανθρωπους,που με εμπιστευτηκαν,και μου ανοιξαν την καρδια τους.Δεν τελειωνει η μαγεια που με αγγιξε και την κρατω μεσα μου,καθως φευγω για την δουλεια μου.Τα φιλια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τα λόγια σου με τιμούν. Σε ευχαριστώ πολύ.
    Εύχομαι ολόψυχα να περάσεις τα πιο όμορφα και ζεστά, γεμάτα αγάπη Χριστούγεννα, και ας δουλεύεις :) Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κι εγω σου ευχομαι να περασεις ομορφα και να χαρεις τις γιορτες που θα ερθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλησπέρα Γιάννα μου! Βρήκα λίγο χρόνο να κάνω τη βόλτα μου στα αγαπημένα μου "μπλογκόσπιτα", άλλά εδώ στάθηκα λίγο παραπάνω. Πολύ όμορφα ΄στολίστηκες για τις γιορτές και αισθάνθηκα τη θαλπωρή και τη ζεστασιά στου σπιτιού σου. Καλά εκτός το ότι γράφεις όμορφα πλέκεις το ίδιο καλά. Με την πρώτη ματιά τα γλυκάκια στο κόκκινο πιάτο τα πέρασα για αληθινά, είναι υπέροχα!
    Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να περάσεις όμορφα τις γιορτές και όλα να πάνε καλά για το συνάδελφό σου.
    Φιλιά χριστουγεννιάτικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μετα μου καλημερα σου.Εχει συμβει και με αλλους να τα νομιζουν αληθινα,Ειναι πολυ ομορφα και τα εχω διακοσμησει στο τραπεζι.Θελω να σε ακουω καλα και ευχομαι αυτες οι γιορτες να ειναι για σενα και την οικογενεια σου γεματες γλυκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τι μου θύμισες με τη Barbie,,,
    Τα Χριστούγεννα και όχι μόνο είχε την τιμητική της για πολλά χρόνια
    :-)

    ΤΕΛΕΙΑ τα στολίδια σου!!!

    Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Και σε μας Γλαρενια μου το ιδιο συνεβαινε με την Μπαρμπυ.Και ετσι μας εμεινε η συνηθεια.φιλια πολλα,καλες γιορτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Υπέροχα τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια σου και το πνεύμα της εποχής στο Μπλογκ σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Φοιβο μου σ'ευχαριστω.Καλες γιορτες σου ευχομαι απο καρδιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλημερα Γιαννα μου..
    Η ατμοσφαιρα του φωτισμενου χριστουγεννιατικου δενδρου σου ειναι καταπληκτικη, αναδυει ζεστασια, υπεροχη θαλπωρη..και του χρονου ναστε καλα !.
    Εχω μεινει εκπληκτη να κοιτω τα δημιουργηματα σου..τα πλεκτα γλυκακια..πως τακανες ολα αυτα...?? Σε θαυμαζω ..υπομονη και καλλιτεχνικη ικανοτητα..!!
    Φιλακια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γιάννα μου,τι κορίτσι είσαι εσύ!
    Ενθουσιάστηκα με το στολισμό σου!
    Ας ξεκινήσω από το ιστολόγιο σου,ωραιότατη η ιδέα της φωτογραφίας σου!
    Το δεντράκι σου στολίστηκε με ψυχή και αγάπη,γιαυτό έγινε μια κούκλα!
    Τα κεράκια σου,δημιουργούν όμορφη ζεστή ατμόσφαιρα και τα τσαχπίνικα γλυκάκια σου δίνουν πολύ χαριτωμένη νότα.
    Εύχομαι γλυκιά μου τα καλύτερα για το φιλαράκι σου.
    Σε καταλαβαίνω...
    Και εγώ είμαι κάπως τούτες τις μέρες.
    Αν άκουσες το τραγικό συμβάν με το θάνατο του 15αχρονου στη Λ.Κηφισίας, ήταν γιός φίλου.
    Δεν είχα το κουράγιο,να πω τίποτα,αλλά τώρα που διάβασα την περίπτωση του φίλου σου,βγήκε από μόνο του.
    Να είσαι πολύ πολύ καλά γλυκιά μου φιλεναδίτσα και πάντα να μας χαιδεύεις την ψυχή με τις ευαισθησίες σου!
    Φιλιά
    Καλημέρα και καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ορφιακι μου γλυκο σ'ευχαριστω.Ειναι αληθεια οτι χρειαζεται λιγη προσπαθεια παραπανω για τα πλεχτα γλυκακια και υπομονη.Αλλα τα καταφερα.Ελπιζω να κανω περισσοτερα στο μελλον και για τους φιλους μου.Σου ευχομαι να εχεις υγεια και να περασεις ομορφα τις γιορτες με τα αγαπημενα σου προσωπα.Να χαιρεσαι τα παιδακια σου καλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ολγα μου εσυ εισαι μια υπεροχη καλλιτεχνικη φυση και δημιουργεις θαυματα με τα πινελα σου.Εφτιαξα κι εγω κατι μικρο με τις βελονες μου και πολυ το χαρηκα.Τι να πω για το θλιβερο γεγονος που αναφερεις!Διπλα μας τοσοι ανθρωποι υποφερουν και το χειροτερο δεν μπορεις να βοηθησεις καθολου.Αυτο με σκοτωνει πολλες φορες.Καλη εβδομαδα και δοκιμασε να κανεις κατι χαλαρωτικο να φτιαξεις λιγο την διαθεση σου.Φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΟΥ.ΤΑ ΠΛΕΧΤΑ ΓΛΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΑΣ.
    ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Όμορφο και ζεστό το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας εκπέμπει όλη την αγάπη με την οποία το στολίσατε, και του χρόνου να είστε καλά...πολύ όμορφη η ιδέα της Barbie, μα και τα γλυκά ήταν καταπληκτικά, μπράβο!!

    εύχομαι, αυτές τις άγιες μέρες που έρχονται, όλα να πάνε καλά για τον φίλο σας.
    καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. τι καταπληκτικά γλυκά είναι αυτά!
    μπισκότα, παγωτά
    μου έρχεται να τα δαγκώσω...

    και του χρόνου να είστε καλά
    να ξαναστολίσετε το όμορφο δεντράκι σας
    πάντα να φτιάχνετε μπισκότα, παγωτά, σοκολάτες (αληθινά την επομένη...)

    καλές γιορτές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλε μου Σκρουτζακο ευχαριστω για τα καλα σου λογια και τις ευχες.Νε περασεις και συ ομορφα με τα προσωπα που αγαπας και να εισπραξεις πολυ αγαπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. thumbelina
    ευχαριστω που περασες απο την Χριστουγεννιατικη γωνια μου και χαρηκα πολυ που σου αρεσε.Μακαρι οι γιορτινες μερες που θα ερθουν να φερουν την χαρα και την υγεια σε ολα τα σπιτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Απλοποιηση
    Νομιζω οτι συντομα θα φτιαξω και αληθινα γλυκακια,αλλωστε το επιβαλουν και οι μερες που ερχονται.Σου ευχομαι κι εγω με τη σειρα μου καλες γιορτες,υγεια,χαρα και χαμογελο.Να περασεις υπεροχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Εγώ ξέρω πως την καλύτερη παρέα την έχει ο Αϊ Βασίλης!!!
    Κεράστηκα γλυκάκι και παγωτάκι αλλά δεν κατάλαβα γιατί ...κάτι κλωστίτσες έμειναν στα δόντια μου :/

    Όμορφη και ξεστή (με τόσα πλεκτά άλλωστε!) η γιορταστική ατμόσφαιρα σας!!!

    Καλημέρα και του χρόνου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Γεια σου Μαρκονακι.Ναι βρε παιδι μου κι εγω δεν καταλαβα πως βρεθηκαν οι κλωστες στα γλυκα!Καλες γιορτες σου ευχομαι με υγεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μα τι πλεκτά γλυκά Γιάννα μου!!Ξεσηκώθηκα και θέλω επειγώντος παγωτό χωνάκι.

    Πανέμορφο και πλούσιο και η Μπάρμπι το ευχαριστιέται,σαν αρχόντισσα κάθεται

    Να είσαι καλά και του χρόνου με την ίδια χαρά η όμορφη προετοιμασία Γιάννα μου

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Κατερινα μου ερχομαι αμεσως με χωνακι παγωτο και ενα μπισκοτακι για σενα.Καλες γιορτες να περασουμε.φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ααααα τρομερα!! και το δεντρο σου αλλα και τα στολιδακια τα πλεκτα!!! στο ιντερνετ βρηκες οδηγιες? που? θα μαθω να πλεκω για να φτιαξω τελεια :)
    και του χρονου Γιαννα μου γλυκια να εισαι καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αχ Μελισσουλα μου το μεγαλυτερο μερος του θησαυρου μου,που τον ειχα αποκτησει ψαχνοντας πολλες ωρες στο ιντερνετ,το εχασα την ανοιξη οταν εσπασε ο σκληρος δισκος οπου τα ειχα αποθηκευσει.Μου εχουν μεινει οσα σχεδια ειχα κανει print και οτι ειχα αγορασει απο το ebay.Περασα μεγαλη στενοχωρια τοτε και δεν καταφερα να ψαξω παλι.Βεβαια ολα εδω ειναι και οταν προσπαθησω θα βρω πολλα.Οσα εχω οποτε τα θελεις θα σου τα στειλω με χαρα.Και ευχομαι να τα καταφερω να πλεξω εγω για σενα και για αλλους φιλους που τους αρεσαν.Σου ειπα τον μικρο μου καημο τωρα που σε βρηκα προχειρη.Φιλακια καλο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καλησπέρα Χρόνια σου Πολλά να σε χαίρονται όλοι οι φίλοι σου που περνάνε από εδώ,είτε σε ξέρουν είτε όχι, και εμείς μαζί τους που σε ξέρουμε και σε αγαπάμε τόσα χρόνια.Πολλά φιλιά από την μελαγχολική Ρόδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή