Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ


Περασε κιολας ενας χρονος.Ενας χρονος απο τοτε που ξεκινησε αυτο το ταξιδι ετσι χωρις προγραμμα.


Διαβαζα για καιρο διαφορα μπλογκς και δεν φανταζομουνα στην αρχη οτι μπορουσα κι εγω να γραψω αυτα που σκεφτομουνα.Και τελικα παρασυρμενη απο την επιθυμια της στιγμης,αφησα το καραβακι μου να ταξιδεψει στη φουρτουνιασμενη θαλασσα με μια κρυφη αγωνια για οσα θα φερει ο χρονος.
Και υστερα ηρθαν οι φιλοι.Αυτοι που διαβασαν,εγραψαν και σχολιασαν.


Και αλλοι που περασαν χωρις να σχολιασουν μονο σταθηκαν για να διαβασουν.


Και οι πρωτες συναντησεις,οι γνωριμιες και η μεγαλη χαρα να ανακαλυπτεις αυτους τους ανθρωπους που εχεις διαβασει τις σκεψεις τους και εχεις γινει ενα κομματι στη δικη τους καθημερινοτητα.


Ενας ολοκληρος κοσμος αναδυθηκε μεσα απο το μεχρι χτες αψυχο ιντερνετικο περιβαλλον.Ενας κοσμος αληθινος με τις ιδιες αγωνιες που εχεις κι εσυ,αυτος ο κοσμος που σε εμπιστευτηκε και σου εδειξε την αγαπη του.

Θελω να σας πω ενα μεγαλο ευχαριστω.Γιατι χωρις εσας αυτο το ταξιδι δεν θα ειχε κανενα νοημα.Για μια ακομα φορα διαπιστωσα ποσα πραγματα εχω ακομα να μαθω και ποσα εχω κρατησει απο τα δικα σας λογια και σχολια.Η συμμετοχη,η υποστηριξη,η αγαπη,αλλα και η διαφωνια,η αποτυπωση των διαφορετικων αποψεων,ειναι τα βασικα συστατικα για να συνεχιστει η προσπαθεια για επικοινωνια.Δεν εχει σημασια ποσο θα διαρκεσει.Αλλωστε κανεις δεν μπορει να ξερει τι θα συμβει αυριο.Το ταξιδι ομως παραμενει παντα το πιο ουσιαστικο κομματι αυτης της προσπαθειας.

Αυτα ειναι τα δικα σας γενεθλια και σας τιμω οσο με εχετε τιμησει κι εσεις.

Σε σας ανηκουν ολα τα λουλουδια και οι αγκαλιες.

41 σχόλια:

  1. "ΔΙΔΥΜΟΙ" ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΜΠΛΟΓΚ,ΤΥΧΑΙΟ ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...
    ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχες για πολλες πολλες αναρτησεις, γεματες απο την δικη σου ενεργεια, σκεψη και αισθηματα Νασαι καλα και να εχεις παντα κεφι για δημιουργια , γιατι αυτο εδω που κανεις ειναι δημιουργια κατ΄εμε.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαρούμενα κι ευτυχισμένα γεννέθλια Γιάννα.
    Εύχομαι να γιορτάσει πολλά ακόμη το blog σου γιατί είναι από τα πιο όμορφα.
    Κωστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα σε μια κοινή πορεία! Φιλάκια Γιάννα μου!

    Μα τι όμορφη συλλογή ζωγραφικής λουλουδιών! Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιάννα μου, κατά αρχάς να σου πω ότι η τιμή επίσης είναι και δική μου. Εύχομαι μέσω αυτού να γνωρίσεις και άλλους πολλούς αγαπημένους φίλους. Εύχομαι το γράψιμο να σου ξαλαφρώνει ψύχη και πνεύμα. Εύχομαι με υγεία να μας γράφεις για πολλά χρόνια κι Εύχομαι να σε γνώριζα από κοντά, ίσως κάποια φορά... όμως μου αρκεί που σε γνώρισα!!
    Χρόνια Πολλά, Σε φιλώ

    P.S. Με γεια το νέο καλοκαιρινό λουκ!!!
    I LOVE IT!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια πολλά και δημιουργικά Γιάννα μου. Ανακάλυψα μετά από τον πρώτο του χρόνο, το blog σου και κάπως ανάποδα. Πρώτα σε γνώρισα προσωπικά και μετά εικονικά.(ενώ μέχρι τώρα γινόταν ανάποδα με τους διαδικτυακούς φίλους μου). Σημασία έχει, ότι είμαι ενθουσιασμένη από τη γνωρίμία μας. `Οταν ταιριάζει η χημεία κάποιων ανθρώπων όλα τ' άλλα έρχονται μόνα τους. Σου στέλνω σε mail το τηλέφωνό μου κι ελπίζω να τα ξαναπούμε από κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρόνια πολλά στην ψυχή που δίνει για να υπάρχει αυτό το blog, που η ανθρωπιά του με έχει κερδίσει...

    φιλί και όνειρα γλυκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είσαι μια τρυφερή σταγόνα δροσιάς στη μπλογκογειτονιά μας. Χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις με τις σκέψεις σου αλληλοεπιδρούσες στις δικές μας.
    Ενα φιλί γλυκό για τα Γενέθλιά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παίρνω μια αγκαλια λουλούδια και..'οχι μόνο!Ενα χρόνο,απολαμβάνω και τις μυρωδιές..ανασες που αναδύονται απο αυτά..το άνοιγμα ψυχής ,που το 'αψυχο το κάνει ζωντανο και περνάει την οθόνη!!
    Φιλί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπορεί να μην σχολιάζω, αλλά σίγουρα απολαμβάνω κάθε σου ανάρτηση! Σου εύχομαι πολλές πολλές και ακόμα πιο πολλές τρυφερές, ταξιδιάρικες,από καρδιάς εγγραφές.
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε!!!
    Καλημέρα και καλή συνέχεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρόνια πολλά Γιάννα!!! Πώ πω... πως πέρασε κι ολας ένας χρόνος... Θυμάμαι οταν πρωτοβρεθήκαμε, δεν θυμάμαι πια πως, εσύ, εγω, δεν έχει συμμασία.. κι οι δυό στα πρώτα βηματάκια και κοιτα τώρα! Ελπίζω να συνεχίσεις να αντλείς ικανοποίηση, γέλια και χαρές από το μπλογκ! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Α πα πα οχι μονο εφτιαξα μπλογκ,αλλα εχει και ζωδιο.Καλο μου ακουγεται το διδυμακι.Αν κρινω και απο τοσους φιλους.Ευχαριστω και φιλια στο φιλο Ανωνυμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γλυκια μου Ορφια οπως εχω γραψει χωρις εσας μαλλον δεν θα ειχα πετυχει πολλα πραγματα.Ευχαριστω για τα καλα σου λογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κωστη μου χαρηκα πολυ που σε γνωρισα.Ευχομαι κι εγω να συνεχισω γιατι αυτη εδω η κοινοτητα ειναι ξεχωριστη και χαιρομαι τοσο που ειμαι μελος της.Ευχαριστω πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγγελικη μου σου στελνω ολα τα λουλουδια να σε δροσισουν με το αρωμα τους.Εδω θα ειμαστε να τα λεμε.Πολλα φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ευακι φορεσαμε τα μπανιερα και ειμαστε ετοιμοι για διακοπες.Αλλα επειδη τις βλεπω να αργουνε κομματακι και ειναι μετ'εμποδιων,θα δροσιζομαστε απο τις παρεες και την αγαπη των φιλων.Κι υστερα που ξερεις μπορει καποια στιγμη να ανοιξουν καινουριες αγκαλιες και να βρεθουμε ολοι να τα πουμε απο κοντα.Θα χαρω τοσο πολυ να σε δω καλη μου φιλη.Ευχαριστω πολυ και ειμαι τυχερη που σε γνωρισα εστω και ιντερνετικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΙΖΑ γλυκια μανουλα κι εγω ειμαι ενθουσιασμενη απο την γνωριμια μας.Εισαστε μια οικογενεια θαυμα.Σιγουρα θα τα λεμε πια και κραταω τα τηλ.Καλο καλοκαιρι στα πατρια εδαφη και πολλα φιλια σε ολους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οδοιπορε μου γλυκια ποιητικη υπαρξη ευχαριστω πολυ.Ειμαι μια μικρη σταγονα δημιουργιας εδω μεσα που οταν ενωνεται με τις αλλες αποκτα δυναμη.Η συμμετοχη ειναι σπουδαιο πραγμα οπως και η καταθεση ψυχης οταν ειναι αληθινη.Δεν αντεχω τις ψευτικες θεσεις και μολις τις αντιληφθω φευγω τρεχοντας.Ας συνεχισουμε ετσι και καθε λιθαρακι εχει αξια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ιουστινη μου εισαι κλεισμενη στην καρδια μου.Ευχαριστω για τα γλυκα σου λογια και για το χαμογελο σου, οταν σε πρωτοσυναντησα.Χωρις καμμια επαρση,με μια αγκαλια ανοιχτη απο την πρωτη στιγμη με κερδισες.
    Φιλια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πελα ευχαριστω πολυ.Πως τα καταφερνεις παντα και με συγκινεις τοσο.Μαλλον ειναι η αληθεια της ψυχης σου,που δεν δισταζεις να την αποκαλυψεις οταν και τα δικα σου συναισθηματα περισσευουν.Ειναι σπανιο ξερεις αυτο.Οι ανθρωποι γινομαστε εγωιστες και συχνα ξεχναμε να εκφρασουμε τα αληθινα μας αισθηματα.Ισως απο φοβο,η ακομα και απο ...ζηλεια.Εδω σπασαμε πολλα κατεστημενα και μακαρι να συνεχισουμε ετσι.Σου στελνω την αγαπη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. KaLLinaki
    Καλως ηρθες και σε ευχαριστω απο καρδιας.
    Ξερω πως υπαρχει κοσμος που διαβαζει χωρις να αφηνει σχολια.Για μενα ειναι πολυ σημαντικο οτι καποιος σταθηκε και διαβασε τις δικες σου σκεψεις ετσι οπως τις αποτυπωσες.
    Ισως μεσα του για μια στιγμη να προβληματιστηκε και να σχολιασε νοερα.
    Να εισαι καλα,θα περναω συχνα τωρα που βρεθηκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ειμαι φανατικος ακροατης του Radio Marconi.
    Και χαιρομαι που σε συναντησα εστω και για λιγο.Να εισαι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Global ειδες ποσο γρηγορα περναει ο καιρος.Εγω διαβαζα το μπλογκ σου και θεωρουσα τον εαυτο μου ψαρακλα του διαδικτυου.Δεν φανταζεσαι την χαρα μου οταν σε ειδα στους αναγνωστες μου.Δεν το ξεχναω γιατι ητανε ακομα αρχη και το ειχα πολυ αναγκη.Και να που περασε απο τοτε ενας χρονος και φαινεται οτι μας αντεχει η σκηνη και συνεχιζουμε.Φιλια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιάννα, τις θερμές ευχές μου για πολλά και δημιουργικά χρόνια στο ΙΣΤΟδρόμιο! Η αισθητική του συναγωνίζεται το περιεχόμενο σε ευαισθησία και ανθρωπιά. Έργο τέχνης θα το έλεγα, που δείχνει το μεράκι σου. Πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χρόνια μας πολλά,να σε χαιρόμαστε!
    Είμαι πολύ περήφανη και τυχερή που από μια συγκυρία σε γνώρισα εδώ,εντυπωσιάστηκα από την αξιοπρέπειά σου,την ευαισθησία σου,το θάρρος της γνώμης σου,τη χιουμοριστική σου διάθεση που παρεπιπτόντως σου πάει πολύ!!!!!!!
    Σε διαβάζω από την πρώτη ανάρτηση που τη διάβασα ουκ ολίγες φορές και εκείνη η οικογενειακή φωτογραφία και ο φόρος τιμής προς την οικογένεια απέπνεαν το διάφανο και απροσχημάτιστο χαρακτήρα σου που τόσο εκτιμώ!
    φουυυυ,φυσάω με όλους τους εκλεκτούς επισκέπτες σου το κεράκι της τούρτας που έφερα με την ευχή να είναι καλοτάξιδο το μπλογκ!
    αγκαλίτσα και φιλάκι
    υγ.καλή επιτυχία στις εξετάσεις της Χριστιάνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλε μου κ.Παπαγιαννη
    Ευχαριστω που εχετε αγκαλιασει με τοση αγαπη αυτη την προσπαθεια μου.Να ειστε παντα καλα και παντα να ανταμωνουμε μεσα σ'αυτο το περιβαλλον και να τα λεμε.Στελνω κι εγω την αγαπη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ρουλα μου θερμη οικοδεσποινα του βορρα και αγαπημενη φιλη.Δεν γινεται να θυμασαι την πρωτη αναρτηση!Ειναι μεγαλη τιμη για μενα.Δεν ξερεις ποσο ειχα χαρει οταν βρηκα το σχολιο σου.Μ'επιασε ενα αγχος φοβερο να απαντησω μην χασω την συνεχεια με αυτους που γραφουν και δεν ξαναπερασουν να σχολιασουν.Ψαρακλας παιδι μου ασε!Χα χα.Κι απο τοτε τοσοι σπουδαιοι ανθρωποι με τιμησαν με την παρουσια τους και τα καλα τους λογια.Ρουλα αγαπημενη, ευχαριστω για οσα μου εχεις μεχρι τωρα προσφερει με την συνεχη σου παρουσια και μακαρι καποια στιγμη να τα πουμε και απο κοντα.Σου στελνω ολες μου τις ευχες για σενα και την γλυκια σου οικογενεια να εισαστε καλα και παντα επιτυχιες στα αγορια σου.Πολλα φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χρόνια Πολλά με πολλές ευχές για κάθε επιτυχία και προπάντων ευτυχία. Συνέχισε να μας ταξιδεύεις με το δικό σου τρόπο. Ταξίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γιαννα μου, εστω και αργα, Χρονια Πολλα και να εισαι παντα δημιουργικη. Το ντεκορ σου το καλοκαιρινο ειναι τελειο. Καλο καλοκαιρι! Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. η προοδος απο περυσι μεχρι φετος ειναι θεαματικη! χρονια πολλά
    μου αρεσουν πολυ τα μαγιουδακια σου ;-)
    φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΡΓΗΣΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΗΡΘΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟΣΠΙΤΟ ΣΟΥ.
    ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιάννα μου γλυκιά,σε αγαπάω!
    Χρόνια πολλά!
    Είσαι πανέμορφος άνθρωπος!
    Το καλοκαιρινό σου ντεκορ δροσερότατο!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Φοιβο ευχαριστω πολυ για την εκτιμηση και τη συμμετοχη.Τα δικα σου ταξιδια ειναι μια οαση δροσιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δεσποινα το μπλογκοσπιτακι ειναι παντα ανοιχτο.Ευχαριστω πολυ για τις ευχες.Καλα να περασεις στις φετινες σου διακοπες και παντα με ωραια ταξιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τουλαχιστον Μελισσουλα μου οταν θα βλεπω τα μαγιουδακια θα νομιζω πως φευγω κιολας για εξωτικες παραλιες.
    Ετραξε πολυ νερο στ'αυλακι τελικα απο περυσι μεχρι φετος και χαρις στη δικη σας παρουσια αλλαξα κι εγω πολλα.Συνεχιζω να μαθαινω και να βλεπω τον κοσμο με αισιοδοξια.Φιλια πολλα και καλημερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Σκρουτζακο μου ευχαριστω.Η επισκεψη σου μου δινει μεγαλη χαρα.Παντα να περνας και να αφηνεις το αποτυπωμα σου.Καλη εβδομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ολγα αγαπημενη φιλεναδα.Ευχαριστωωωωωωωωω.Παρε μια αγκαλια με ολη μου την αγαπη.
    "Καλοκαιρακι εχει η καρδια μου και η αγαπη μου καλοκαιρακι".Φιλια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Γιάννα καλησπέρα. Ακόμη δεν έμαθα τι απέγιναν τα κοτσύφια σου. Τε γεράκια μου πάντως άρχισαν να πετούν όλο και μακρύτερα και δεν μου ξανάκαναν επίσκεψη. Περιμένω να μου κάνεις όμως εσύ στο blog μου που σούχω κάτι.
    καλό βράδυ.
    Κωστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ευχαριστωωωωωωωω.
    Κωστη και απο δω σου γραφω οτι με συγκινησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Πολύ πολύ καθηστερημένα φιλιά για τα γενέθλια του σπιτιού!! ΄Έχω να πω Γιάννα μου πως η ευγένειά σου κεθρεπτίζεται εδώ τόσο έντονα, που δε θα μπορούσε παρά μόνο να σε αγαπάμε.
    Σε φιλώ γλυκό κορίτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή