Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ


Με ξεθεωσε χτες η κορη μου.Ολη μερα στη Γλυφαδα να αγορασει παπουτσια για να τα παρει μαζι της οταν φυγει.Σταματαμε στις βιτρινες να κοιταξουμε και μετα να μπουμε μεσα να τα δοκιμασει.
-Μου αρεσουνε αυτα τα ψηλα.Να μπουμε μεσα να τα δοκιμασω.
Σκαρφαλωνει στα δωδεκαποντα και ενθουσιαζεται.
-Πολυ μου αρεσουνε,μαμα τι λες να τα παρω;
-Μα παιδι μου πως θα περπατας με τοσο ψηλα τακουνια;Εσυ δεν μου ειπες οτι θελεις ενα ζευγαρι παπουτσια για να πηγαινεις καθε μερα στη σχολη;
-Τι σου ειπα.Τιποτα δεν σου ειπα.Θα τα φοραω στο κλαμπ.Δεν φανταζεσαι τι ανετα που ειναι.



Μενω καγκελο.Ανετη η πολυκατοικια που μονο που την κοιταζεις ζαλιζεσαι.
-Χριστιανα μου,δεν ειναι το ιδιο να φορας ενα παπουτσι για δυο λεπτα και να το φορας για τεσσερεις ωρες ορθοστασια.Θα κουραστεις.
-Καλα λες.Δεν θα το παρω,θα το σκεφτω.
Λεμε ευχαριστω στον προθυμο πωλητη και φευγουμε.Περπαταμε στο δρομο σχολιαζουμε τα ρουχα και αναρωτιομαστε πως τοσος κοσμος γεμιζει τα καφε μεσημεριατικα.Κανεις δεν δουλευει τελικα;
-Να δοκιμασω αυτες τις πλατφορμες που ειδα στην βιτρινα του Κοζακου;

-Και δεν τις δοκιμαζεις γιαυτο δεν ειμαστε εδω;

-Πολυ μου αρεσουνε βρε παιδι μου.Ταιριαζουνε στο ποδι σου και θα τις φορας και στη σχολη.Συνεχιζει την καραμελα η μανα.
Περπαταει πανω κατω σκεφτικη τις κοιταζει συνεχως και καταλαβαινω πως κατι τρεχει.

-Ειναι πολυ ψηλες και δεν μου αρεσουνε.Μοιαζουνε με πλοιο της γραμμης.Γιατι να παρω κατι που δεν με ικανοποιει.Δεν παμε να δουμε ενα αλλο ζευγαρι που εχω δει εδω πιο κατω;Ευχαριστως να παμε.

Η σκηνη ανοιγει μπροστα σε ενα αλλο ζευγαρι πλατφορμες που μοιαζουν πολυ με τις προηγουμενες,με μια σημαντικη διαφορα.Ειναι τοσο στενες που το ποδαρακι δεν χωραει να μπει μεσα και περισσευει απ'εξω.Μολις τις φοραει το τεκνο μου αναφωνει.

-Α!Πολυ μου αρεσουνε.Αυτα ειναι παπουτσια,οχι τα αλλα που μου ελεγες εσυ να παρω.

-Μα παιδι μου δεν βλεπεις οτι το μισο σου ποδι ειναι απεξω και δεν σου χωρανε με τιποτα;

-Ελα μωρε ειναι απο τα χειμωνιατικα.Θα ανοιξουνε σιγα σιγα και θα ειναι μια χαρα.Με τρελαινει το λουρακι τους.Και ακολουθει η ατακα της ημερας.Θα τις φοραω και στη σχολη.Παθαινω ζιγκλαφον.

Αγοραζουμε δηλαδη τις ιδιες πλατφορμες με τις προηγουμενες που ειναι εντελως στενες, αλλα εχουνε το τελειο λουρακι!
-Συνελθε παιδι μου.Με εχεις ταραξει μ'αυτη τη σχολη.Τοσα παπουτσια εκει εξω κι εμεις θα αγορασουμε τα στενα γιατι μας αρεσει το λουρακι.
Ξανα ευχαριστιες και ξανα βγαινουμε στο δρομο.

Δοκιμαζει σανδαλια χαμηλα,δεν της αρεσουν γιατι το ποδι μοιαζει εντελως γυμνο.

Συνεχιζουμε το περπατημα και κανουμε σταση στο L'OCCITANE.Αγοραζουμε κρεμα για τα χερια με αρωμα τριανταφυλλο και δωρο για τη φιλη μας τη Μαρια.
Ενα ζευγαρι πεδιλα στην διπλανη βιτρινα τα απορριπτει αμεσως.Μοιαζουν με της θειας μου της Χαρικλειας που τα φορουσε το καλοκαιρι για να παει στα λουτρα.Τωρα το μοτο αλλαζει.

-Μαμα σε κουρασα;Λεγε αληθεια σε κουρασα;Συγγνωμη,αλλα ειναι που δεν μπορω μονη μου να αποφασισω,χρειαζομαι την γνωμη σου.Ξερεις τωρα δεν μπορω να αγορασω χωρις εσενα.

Γιατι τωρα που ειμαι εδω δηλαδη αγορασες;
Αφου συνεχως αλλαζεις γνωμη και ανεβοκατεβαινουμε σε πλατφορμες και σανδαλια.Αλλα δεν τις το λεω.
Περπαταμε και συνεχιζουμε τις δοκιμες.Ξαφνικα βλεπει το τελειο ζευγαρι πεδιλα σε μια βιτρινα με ρουχα.Φυσικα πανυψηλα.Να μπουμε;Να μπουμε.Η ευγενικη πωλητρια ζηταει συγγνωμη,"αλλα αυτα τα εχουμε για την κουκλα της βιτρινας.Η παραγγελια θα μας ερθει την αλλη εβδομαδα.Ελατε τοτε θα εχουμε πολλα σχεδια."
Βγαινει απο το μαγαζι απογοητευμενη.
-Την αλλη εβδομαδα εγω θα λειπω, θα τα χασω τοσο ωραια παπουτσια.

-Καλα βρε παιδι μου αφου σου αρεσουνε θα τα αγορασω εγω και θα σου τα στειλω.Αλλα βρε καλο μου με πας απο τα ψηλα στα χαμηλα και το αναποδο.Μηπως δεν εχεις αποφασισει,μηπως τελικα δεν ξερεις τι θελεις και ψαχνουμε λιγο στο γαμο του καραγκιοζη;

Κοιταζομαστε και σκαμε στα γελια.
-Ναι βρε μαμα πως το καταλαβες,ειναι αληθεια οτι δεν εχω αποφασισει τι θελω.
Παμε να πιουμε ενα καφε να τα πουμε.
Αντε να ξεκουραστουμε λιγο γιατι το βραδυ πρεπει να αρχισω τις ετοιμασιες για το οικογενειακο τραπεζι του Σαββατου.

31 σχόλια:

  1. χε χε χε ωραίες οι υπομονετικές βολτιτσες σας.Η κόρη μου ήξερε τι ήθελε κι ας μάλλιαζε η γλώσσα μου για τα στενά παπούτσια, έπρεπε να δημιουργηθούν κάλοι για να μάθει. Κάλιο αργά παρά ποτέ...

    Καλέ να τα φορέσει η Χριστιανα τα 12(άπονα) υποδήματα τώρα που είναι νέα να τα ευχαριστηθεί αν ήμουν νέα ίσως να ήμασταν στον ίδιο όροφο αλλά τώρα προσέχουμε μην σπάσουμε τα κόκκαλα κι όχι τα τακούνια. Καλό Σ/Κ με φιλιά από κρύο Τορόντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχου ο μεγαλος μου καημος ειναι οι τακουναρες γιατι εμενα μου τις εκοψαν αποτομα και παρα τη θεληση μου και τωρα κανω ασκησεις με διαφορα τακουνια για να επανελθω στα ανεμοδαρμενα υψη!
    γι αυτο ασε το παιδι να φορεσει τα ψηλα και τα στενα μια χαρα θα τα καταφερνει και στη σχολη και στο κλαμπ :)
    φιλια καλο ΣΚ και καλες ετοιμασιες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά,σαν να ακούω την αδερφή μου με την ανηψιά μου!
    Γιάννα κλείσε τα αυτιά σου,να πω κάτι στη Χριστιάνα!Πάρε κοριτσάκι μου γλυκό αυτό που θες και αν ζορίζεσαι στην επιλογή,πάρε 2 ζευγάρια,άλλο για τη σχολή και άλλο για τα μπαράκια.
    Θυμήθηκα την εποχή των φοιτητικών μας χρόνων που η μανούλα μας το είχε μαράζι να αγοράζαμε γόβες,έβγαζε σπυριά με τα μποτάκια και το λουκ της μεταπολίτευσης.Η χαρακτηριστική της έκφραση ήταν "βλέπω τα κορίτσια του κόσμου και τα χαίρομαι"!
    καλή επιτυχία στο οικογενειακό σας τραπέζι!
    φιλάκια στις...κοτσιδούλες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχχχχχ....ξέχασεςτα δικά μας ή το νομίζω;...
    ;-))))

    Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ξέρεις Γιάννα,αυτα δεν ειναι μόνον λαχτάρα νεαρων.Είχα χρόνια να φορέσω ψηλά τακούνια.Μετα απο ενα γερο κάταγμα στο πόδι.Πέρσι το καλοκαίρι είχα ξετρελαθει με ένα πέδιλο σαν αυτο το κοκκινο,λιγο πιο χαμηλό, απ'το μεράκι και εγω η ερμη το πήρα..περιτο να σου πω το φόρεσα 2 φορές και..ευτυχως έχουμε το ιδιο νούμερο με την κόρη μου και δεν πήγ χαμένο.Καλό ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι μου θυμιζει...τι μου θυμιζει...!!! ΤΗν εχω οργωσει και εγω αυτη την Γλυφαδα Γιαννα μου, καλλους εχω βγαλει..χρονια τωρα..Αλλα πλεον...θα σου πω το μυστικο..τωρα που μεγαλωσε η κορη μου...της λεω "χρειαζομαι..μερικα ..πραγματακια παμε μαζι που εχεις γουστο...(χαχαχα)και ετσι ειναι αυτη που με περιμενει και μου αρεσειιιι!!!
    Στο L'occitane παντα κανουμε σταση...μας αρεσουν ολααα τοσο..πολυ..!
    Ωραιες στιγμες Γιαννα μου να μαστε παντα καλα με τα "μωρα μας"..
    Φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φφφ

    εγω δεν ε χω κορες ..
    αλλα ενα σκεφτομαι Γιαννα μου


    -σκεψου να ερθει η ωρα για νυφικο!!!!!!!!


    Ποσο σε σκεφτομαι!:)

    φιλια πολλα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και σε μενα αρεσουν τα ψηλα τακουνια.Και ολο μ'αυτα κυκλοφορω.Αλλα η τελευταια μοδα με τα πανυψηλα που εχουν και την διπλη σολα μου φαινονται λιγο υπερβολικα και νομιζω οτι δεν στεκεσαι και τοσο ανετα εκει πανω.Και βεβαια η κορη μου ενω ειχαμε ξεκινησει για τα χαμηλα καθημερινα παπουτσια οταν τα ειδε αμεσως αλλαξε γνωμη.Φιλακια Ευη μου καλη Κυριακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μελισσακι μου σε βρισκω μια χαρα να τα συμφωνεις με την κορη μου.Ως το καλοκαιρι που θα εκδραμουμε στα νησια το ποδαρακι θα εχει γινει εντελως καλα και θα τις χαρεις τις τακουναρες παλι.
    Φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημερα Ρουλακι.Το οικογενειακο τραπεζι καλα τα πηγε.Μονο η Χριστιανα θα φυγει απογοητευμενη αυριο γιατι δεν βρηκε τα σωστα παπουτσια να παρει και το βλεπω στο βλεμμα της οτι ...κατι της λειπει.
    Ας ειναι, να φορεσουν οτι τους αρεσει γιατι η ζωη ειναι ωραια και τα νιατα ομορφοτερα.
    Βεβαια αν μας ακουγες να μιλαμε ημασταν λιγο το θεατρο του παραλογου.Γιαυτο και στο τελος μας επισαν τα γελια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεια σου Γλαρενια μου.Τα ξεχασα λες ε;
    Παντα προσπαθω να τα θυμαμαι γιατι δεν μπορω με αλλα τροπο να τα καταφερνω καλα.Φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιάννα μου,τέλεια η βόλτα σας!
    Αναρωτιέμαι κι εγώ, πως στέκονται με τόσο ψηλά τακούνια,αλλά αμέσως η δεύτερη σκέψη, ότι τα νιάτα γι αυτό είναι νιάτα, αντέχουν...έρχομαι στα ίσια μου!
    Όμορφες στιγμές!
    Να είστε καλά!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πελα μου εγω νομιζω οτι το παπουτσι ειναι βασικο στοιχειο της εμφανισης μας.Ενα απλο ντυσιμο με ενα καλο παπουτσι εχει μεταμορφωθει.Να και τωρα που ερχεται το καλοκαιρακι με τα λινα και τα λευκα φορεματα,τα ψηλοτακουνα ειναι ωραια,τι να λεμε.
    Προσοχη στα στραβοπατηματα ε!Φιλακια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ειναι πολυ ωραιες στιγμες Ορφια πραγματι.Τωρα που εμεινε λιγες μερες εδω η Χριστιανα πηγαμε βολτες, καθησαμε για ποτο,μιλησαμε,διαφωνησαμε και στο τελος οργωσαμε και την Γλυφαδα για παπουτσια.Μου αρεσε πολυ.Απο αυριο φευγει και μας ανακοινωσε οτι θελει να μεινει το καλοκαιρι στην Κρητη για διακοπες,που σημαινει οτι θα αργησει να ερθει παλι.
    Μακαρι τα παιδακια ολα να ειναι καλα και να χαιρονται τη ζωη τους.Και μεις οι γονεις ας κανουμε υπομονη και οι λιγες στιγμες μαζι τους αρκουν,φτανει να εχουνε γλυκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αχ Ταλι μου δεν το ειχα σκεφτει!Τωρα που μου το ειπες θα φροντισω να λειπω εκεινες τις κρισιμες ημερες και να γυρισω οταν ολα ειναι ετοιμα.Και δεν θα ειναι μονο το νυφικο.Νυφικο και γοβες μαζι.Αχ αχ!!Φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ολγα μου ετσι ειναι.Νιατα και ομορφια.Ολα μπορουνε να τα αντεξουν αυτα τα παιδια.Να φανταστεις καθε βραδυ ξενυχτι και ποτο και μετα κατευθειαν για τα μαθηματα.
    Ευχομαι μονο να ειναι γερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αχ Γιάννα μου, μας ταλαιπωρούνε οι άτιμες αλλά τις λατρεύουμε!!! ας είναι καλά μόνο..
    τελικά πήρατε παπούτσια?
    πάντως και εγώ όταν ήμουν έφηβη όλο τακούνια φόραγα και τώρα απορώ πως τ'αντεχα τόσες ώρες.

    η ανάρτηση "ευχαριστίες" ήταν πολύ συγκινιτική,
    είσαι πολύ ευαίσθητος και γλυκός άνθρωπος..

    πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΗΜΕΡΑ,αντε και η γνωμη ενος <> η διπλη σολα αντισταθμιζει το υψος του τακουνιου οποτε το 12ποντο δεν ειναι και τοσο δύσκολο.το 12ποντο χωρις σολα ειναι δυσκολο. ΟΙ πλατφορμες αμα ειναι ενιαιες δεν πειραζει και τοσο πολύ. στα χειμερινα αμα βαλεις μια πλαστικη μεμβρανη που πωλειται παντού αντεχονται για αρκετη ωρα, με την προυπόθεση οτι δεν θελεις να χορεύεις τσιφτελια επι 12ωρον.και μην ξεχνας οτι ενα ψηλό τακούνι προσθετει ιδιατερη χαρη και κομψότητα. και τι πιο ωραιος ήχος απο το να ακους ενα τακούνι στα σοκάκια και πετρο καλντεριμια του ρεθύμνου που συνοδεύει μια αιθέρια υπαρξη?(αυτα λεω στην γυναίκα μου,οποτε ισύουν για όλες τις κυρίες) αυτα απο τα μπουντρούμια της ΚΥ NEXT TIME να παει με εναν αντρα και πιθανον να εχει καλύτερη αντιμετώπιση απο ερωτησεις του τύπου , μα πως θα τα φορέσεισ αυτά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. thumbelina
    Δεν πηραμε τιποτα τελικα.Αλλα σε ολο το ψαξιμο ειχαμε μεγαλη πλακα.Ημασταν συνεχως μεταξυ αστειου και σοβαρου.Τις αγαπαμε τις ατιμες πολυ,τι να κανουμε.Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.Φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εσυ απο τα μπουντρουμια της ΚΥ που τα ξερεις ολα αυτα για πλατφορμες και τα συναφη;Πολυ ενημερωμενο σε βρισκω.Ετσι ειναι οι αντρες που αγαπανε τις γυναικες.Μαθαινουνε τις λεπτομερειες για να ξερουνε να τις φροντιζουνε και να τους παιρνουν ωραια δωρα.
    Γιατι δεν ερχεσαι επανω σε μας που ειμαστε ευαεροι κι ευηλιοι;Μην φοβασαι θα σε βαζουμε να καθεσαι μονο στα VFR.Εχεις μεσο εσυ.Φιλιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σκρουτζακο μου καλη εβδομαδα και να εισαι παντα καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. δεν τάχαμε πει πιο μπροστάνα τον πίναμε τον καφέ μας στην Γλυφάδα και να μοραζόμαστε τον πόνο μας !!!! Σκέψου πως τον περασμένο Οκτώβρη η μεγάλη μου ,ύστερα απο τρεις βδομάδες ψάξιμο στην Γλυφάδα δανείστηκε τα δικά μου 12ποντα για ένα ταξίδι στην Γαλλία και γύρισε πίσω με το ένα . Το άλλο τόχασε σε μια αλλαγή ψηλοτάκουνων και ίσιων , της έπεσε απο την τσάντα !!! Πάλι εγώ έτρεχα μετά για να βρω παπούτσια !!!!!
    Σευχαριστώ που με επισκέφτηκες !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γεια σου MARILISE.Εχω γελασει με την καρδια μου.Φοβερα ειναι αυτα τα κοριτσια μας.Και η δικη μου παιρνει μαζι της οταν φευγει καποια ρουχα μου που της αρεσουν και το ανακαλυπτω μετα.Αλλα για ολα αυτα και για πολλα αλλα τις λατρευουμε.
    Καλως ηρθες θα τα ξαναπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΥΡΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑGAIN ΠΡΟΣ ΑΓΟΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΜΠΕΖ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ-ΠΕΔΙΛΩΝ(ΥΟU KNOW)ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ!! ΚΡΑΤΑ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ TO ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΦΟΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΦΑΙΔΡΑΣ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!! LOVE U KISSES !!!
    P.S.ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ΤΟ COMMENT AΠO TALISKER ΠΕΡΙ ΝΥΦΙΚΟΥ...!!!! ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΡΟΥΛΑ-ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ-..ΤΟ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 2ο ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΦΕΡΩ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς Χριστιανάκι
    (Γιάννα μου ξέρεις εσύ,κλείσε τα αυτάκια σου!)
    Χριστιανάκι μου γλυκό και αγαπημένο,η μανούλα σου θα χαρεί που βρήκες το δεύτερο ζευγάρι μόνη σου και φυσικά θα της πεις ότι θα είναι το προκαταβολικό δώρο για τα γενέθλιά σου.Εμείς οι χαζομαμάδες σας έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία και εκείνο που μετράει είναι η δική σας ευτυχία. Αυτό θα της πεις"είμαι πολύ χαρούμενη που θα μου πάρεις και το δεύτερο ζευγάρι".Με ένα φιλί και ένα ευχαριστώ λιώνουμε.Άσε που μέχρι τα γενέθλια το ξεχνάμε συνειδητά.
    καλά να περνάς γλυκό κορίτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. XAXAXAXA ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ χαμογελαω μόνο αλλα γελάω μονο και μονο στην εικονα σου να κοιτας την πολυκατοικια και να σκεφτεσαι?? μα πως θα τα φορεσει.... και οσον αφορα την το σχολιο τησ κουκλας περι νυφικού, νομιζω οτι πρεπει, οταν, να παει με τον μπαμπα της και με κανενα αλλον αντρα για να μην ακουει την μουρμουρα... απο τα μπουντρουμια της ΚΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. χαχαχαχαχαχα καλα διαβαζω και ξαναδιαβαζω για τα ΒΟΥ ΦΟΥ ΡΟΥ και γελαω ακομα περισσοτερο, γελαω με την καλή εννοια, ξεκαρδιζομαι φιλια απο τα μπουντρουμια α!!!!!!!!!! και που εισαι εκτος απο παπουτσια εχω εντρυφήσει και σε αλλα αξξεσουαρ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χριστιανα μου να περνας πιο συχνα απο αυτο το μπλογκ γιατι θα βρισκεις παντα τους πιο θερμους υποστηρικτες για τις επιθυμιες σου.
    Και το χειροτερο για μενα ειναι οτι υπαρχουν εδω περα ανθρωποι που εχουνε καταλαβει τις αδυναμιες μου(βλεπε Ρουλα)και ακομα κι αν θυμωσω μαζι σου κανεις δεν θα με πιστεψει.
    Παμε λοιπον.Πρωτο ζευγαρι παπουτσια,δευτερο ζευγαρι για πιο προχειρες λυσεις,φορεμα για τον γαμο στ'Ανωγεια και φανταζομαι και ενα δευτερο φορεμα για καθημερινη χρηση,κανενα κοσμημα θελουμε;Βαλε τωρα που γυριζει σε προστατευουν οι μεγαλες δυναμεις.Πολλα βαζετε πολλα παιρνετε.Α και να μην ξεχασω και τα γενεθλια σου.
    Προς Χριστιανα και Ρουλα φιλακια κοριτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Α, Χριστιάνα βαλε μέσα στις παραγγελίες και τις τσάντες!! Με γεια σου όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Χριστιάννα μου , εκμεταλλεύσου τις πολλές γιορτές που μπορεί να έχει ένα όνομα π.χ ΄Αννα το Δεκέμβρη και τον Ιούλιο , τα κορίτσια μου έχουν ανακαλύψει απίστευτες γιορτές και μαζεύουν "νόμιμα" δώρα !!!!! απο γιαγιάδες , φίλες κλπ κλπ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή