Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ




Αυτην την Ελλαδα δεν μπορει κανεις να μας την παρει.Δυο μερουλες αποδραση και ερχονται ξανα μπροστα σου οι γευσεις και οι εικονες απο μια Ελλαδα που ξερεις κι αγαπας.Καλο ειναι το Σαββατοκυριακοδευτερο οταν το γεμιζεις με ανεμελια και μικροχαρες.
Μπανιο,χαζοπεριοδικα στην παραλια,παγωμενο το ξανθο κρασι στο ποτηρι σου και ονειρα με χρωμα γαλαζιο που σε γεμιζει φως.











Θελετε ομως να σας διηγηθω και το αλατοπιπερο της υποθεσης;

Ε! μα πως δεν θα ειχα και μια περιπετεια εγω,αφου το συνηθισα απο περυσι που πηγα στην Καλαματα τον Ιουνιο και επεσα πανω στην Μενεγακη που εκανε εκμπομπη στο ιδιο ξενοδοχειο.Σαββατο βραδυ λοιπον και ενω κοιμαμαι με την επιθυμια να ξεκουραστω λιγακι,ξυπναω κατα τις 3 παρακαλω απο δυνατες φωνες.Μεχρι να καταλαβω τι γινεται συνειδητοποιω οτι οι φωνες ερχονται απο το διπλανο δωματιο.Και με δυο λογια ο συζυγος χρειαστηκε να κανει καποια χιλιομετρα για να ανακαλυψει οτι η συμβια του τον απατουσε.Και η αποκαλυψη εγινε στο ξενοδοχειο που πηγα εγω,το ιδιο βραδυ και στο διπλανο μας δωματιο.Οι φωνες συνεχιζονται και καθως αυτα τα δωματια ειναι χαρτινα ακους τα παντα.Αυτος απειλει,η συζυγος κλαιει και τον παρακαλαει να μην φυγει και κεινος της ξαναλεει,γιατι με εφερες εμενα εδω αφου θα ητανε και ο αλλος.Τι ειμαι εγω ο μαλ....;Τα νευρα μου δεν ειναι καλα.Τηλεφωνω στην reception,ερχεται ο νυχτοφυλακας και ο υπνος μου εχει παει περιπατο για ακομα μια φορα.

Εχετε ζησει τετοια περιπετεια;Να μου το πειτε σας παρακαλω να ανταλλαξουμε εμπειριες.Τα ειχε ολα αυτο το Σ/Κ λοιπον αλλα ειναι καιρος να τα δουμε ολα με χιουμορ και να απολαυσουμε τις στιγμες.Που κατα τα αλλα ηταν πολυ ομορφες και οι υπευθυνοι του ξενοδοχειου μας εστειλαν στο δωματιο δωρακια για να μας ζητησουν συγγνωμη για το επεισοδιο,που στην τελικη δεν ευθυνονταν και αυτοι.

Και σεις αν θελετε μια πρωτης ταξεως περιπετεια στις διακοπες σας να με παρετε μαζι σας και δεν θα χασετε.

33 σχόλια:

  1. Γιάννα,με συγχωρείς αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ!
    χαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα
    Το θυμάμαι πέρυσι με τη Μενεγάκη που ήθελε νομίζω να κάνει την τελευταία της εκπομπή εκεί που πήγες να χαλαρώσεις!
    Από ιστορίες τέτοιες άλλο τίποτε,σου είχα περιγράψει πέρυσι για τη δική μου ιστορία στην Κέρκυρα.Τώρα που τα θυμάμαι γελάω αλλά τότε,έλεγα δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό,όνειρο ζω!
    Χαίρομαι που επιτέλους τα κατάφερες να αποδράσεις έστω και για λίγο,έστω και με λίγο αλατοπίπερο!
    φεύγω όπως πάντα με μια γλυκύτατη αίσθηση και ένα τεράστιο χαμόγελο,να είσαι καλά!
    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα πες μου βρε Ρουλιτσα δεν ειμαι για να πεθαινεις στο γελιο;Και ξερεις το ξενοδοχειο ειχε πανω απο εκατο δωματια.Κι αυτοι οι χριστιανοι διπλα μας ηρθανε να κανουνε τις αποκαλυψεις.Την αλλη μερα πια γελουσα κι εγω παρα πολυ.Αντε λεω το ζησαμε κιαυτο.
    Φιλακια μικρη μου φιλεναδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..Πωπωπω αυτη κι αν ειναι "εμπειρια"..τι τραβαει ομως ο κοσμος Γιαννα μου ε???
    Τωρα περα απο αυτο, η αποδραση φαινεται ομορφη και οι εικονες..."ξεσηκωτικες"..!!
    ΑΧ!! πεθυμησα θαλασσα...

    Φιλιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία χρώμματα και αρώματα... μου 'λειψε μία βουτιά... λαχταριστές εικόνες, καθαρά νερά... απόδραση ....με ή χωρίς περιπέτειες τέτοιες περιπέτειες...

    Στις διακοπές βρε, δεν κοιμάσαι :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. MMMMMMM!!! ωραία! είδαμε,φάγαμε το μεζεδάκι μας
    μυρίσαμε το δεντρολίβανο (νομίζω πως είναι!)
    χαρήκαμε τα χρώματα...E! γελάσαμε και λίγο :-)
    Όμορφη Ελλάδα...πάντα το λέω Γιάννα μου...
    Δεν υπάρχει άλλη χωρα σαν την Ελλάδα μας
    και στους φίλους μου στη Κύπρο πάντα τους λέω
    Πάτε ρε διακοπές στη χωρα που έχει τα πάντα!


    ΥΓ
    χάρηκα πολύ που σε γνώρισα+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H καλυτερη διαφημιστική καμπάνια,για την ελλάδα που αγαπάμε..για την ελλάδα που πονάμε..γίνεται μέσα απο ιστολόγια φίλων blogers..ανθρώπους ωραιους ως Ελληνες με ψυχή και περιεχόμενο!
    Διακοπές στην ελλάδα λοιπόν!!Επιμένουμε ελληνικά Γιάννα μου..γιατί την αγαπάμε ρε γ@@@το..
    φιλί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιαννα μου δεν θα τα παμε καθολου καλα! Μας δειχνεις αυτα τα ομορφα μερη και μετα σερβιρεις τα μεζεδακια με τα μυρωδικα φυτα κι υστερα μας λες και ιστοριες ...
    πως θα συγκεντρωθουμε να δουλεψουμε;
    θα μας παρεις τα μυαλα!
    απο την αλλη μερια, καλα να εισαι, και να μας φερνεις τετοια παντα, οποιος θελει να δουλεψει ας δουλεψει, κι οπως θελει να ονειρευτει ας ονειρευτει...
    οσο δε για τους "ζωηρους" διπλανους, εχω κι εγω μια ιστορια να πω: το ζευγαρι στο διπλανο δωματιο ειχε αρχισει επικλινιες ασκησεις με σθεναρο και αποφασιστικο τροπο... καποια στιγμη τα διαφορα βογγητα και οι αναστεναγμοι μετετραπησαν σε αγρια ουρλιαχτα: "καιγομαι!!!! καιγομαι!!!!! φωναξτε την πυροσβεστικη" ελεγε η γυναικεια φωνη .... το επεισοδιο επαιξε αρκετα και παρολες τις εκκλησεις της εν πυρα ευρισκομενης γυνης, ουδεν οχημα αφιχθη, ουδεις πυροσβεστης φανερωθηκε...
    τελικα ως κοινωνια εχουμε μαθει να μην βοηθουμε τους συνανθρωπους μας οταν καλουν σε βοηθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πριν χρόνια, όταν ακόμη στην Τράπεζα, διοργανώθηκε ένα καλοκαιρινό σεμινάριο για διευθυντικά στελέχη της σε γνωστό μεγάλο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Ως υπεύθυνος για την οργάνωση και τακτοποίηση των συμμετεχόντων στο ξενοδοχείο φρόντισα να μην λείψει σε κανέναν τίποτα. Το πρώτο πρωινό με φωνάζει ένας διευθυντής από τη Διοίκηση "ρε Ντίνο, όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα γιατί στο διπλανό δωμάτιο είχαν ολονύχτια πανδαισία σεξ". "Άκου Γιώργο, τα πάντα για το σεμινάριο τα πληρώνει η Τράπεζα, όχι όμως και τις εξτρά παροχές που είχες εσύ. Ρίξε λοιπόν ένα πεντοχίλιαρο (ήμασταν ακόμη στη δραχμή) για τα εξτρά που θα μας χρεώσει το ξενοδοχείο".
    Ωραία αυτά τα αναπάντεχα Γιάννα μου που συμβαίνουν αρκετές φορές στα ξενοδοχεία.
    Σου εύχομαι να περάσεις ένα όμορφο καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα Γιάννα.
    Αυτή η Ελλάδα μας έχει μείνει ακόμη.. και θέλουν να μας την στερήσουν κι αυτήν. Αλλά που να την πάνε. Δεν μπορούν να την πάρουν.
    Όσο και να προσπαθούν, εδώ θα μείνη. Με τον ήλιο και την θάλασσά της.
    Θάνει πάντα Ελλάδα.
    Κωστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑ ΧΑ ΧΑ με της άπιστης την ιστορία και την φωτιά του παναθηναίου....
    Έχω κι εγώ πολλές ιστορίες με μπόλικες αϋπνίες. Ο άντρας μου νευριάζει πιο πολύ, αλλά εγώ είμαι αύτη που κάνει τα τηλεφωνήματα. Μια φορά φαίνεται ότι τα πέρασες υπέροχα!! Κλέβω λίγο από το χταποδακι σου. Ευχαριστώ να περνάς πάντα καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αχαχαχαχα, ε κάτι τέτοιο όχι δεν έχω ζήσει. Πάντως μου έδωσες ιδέα πως να κάνεις το ξενοδοχείο να σου στέλνει δωράκια. Πηγαίνεις διακοπές με φιλικό ζευγάρι και συννεοείστε το ένα να κάνει φασαρία, το άλλο να παραπονεθεί στη ρεσεψιον και τσουπ να τα τα δωράκια ;-))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ασε Ορφια ο κοσμος εχει πολλα προβληματα και εν μεσω κρισης να σου κατσικωθει οτι η γυναικα σου το παει το γραμμα με τον οδηγο του πουλμαν που σε εχει παει εκδρομη;Δεν θελεις και πολυ για να τα παιξεις μετα.Φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βρε λεωνιδα τι τραβαω η γυναικα!ακομα και στις διακοπες καποιος θα με κανει να χασω τον υπνο μου.Σου προτεινω να τα παρατησεις ολα και να πας για μια βουτια.Σε ευχαριστω πολυ που μπαινεις και διαβαζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ελενα κι εγω χαρηκα πολυ που σε γνωρισα.Ειναι ομορφη η Ελλαδα ειναι αληθεια και σου προσφερεις πολλες ευκαιριες να περασεις καλα.Αλλα εγω θελω πολυ να ερθω στην Κυπρο.Νομιζω τωρα που τοσοι φιλοι ειναι εκει πρεπει να το αποφασισω.Το φυτο ειναι δεντρολιβανο οπως το λες.Ειχε ενα σχημα που μου αρεσε πολυ και το φωτογραφησα.Σου στελνω τα φιλια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μα ειναι μια χωρα γεματη ομορφιες και δεν το λεμε μονο εμεις επειδη ειναι η πατριδα.Αυτη ειναι η χωρα που διαλεξαν οι αρχαιοι θεοι να κατοικησουν και η κληρονομια εφτασε μεχρι εμας.
    Ειναι λοιπον μια χωρα θεικη και την εχουμε μεσα στην καρδια μας.Φιλακια Πελα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η Ελλάδα είναι πανέμορφη λουσάτη με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Δεν θα τη χάσουμε με τίποτε.Απλά τη χαρά που μας δίνει να την εκτιμούμε και να της το ανταποδίδουμε κάπου κάπου!!
    Τι τι τι μου είπες να πάμε μαζί ΣΚ για ξεκούραση???Α πα πα Γιάννα μου ,με τέτοια τύχη δεν δεν δεν σε ακολουθώ!!Χο χο χο!!

    Φιλάκια γλυκά γλυκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπημενε μου Παναθηναιε δεν γινεται να παμε καθολου καλα με τετοιες συνθηκες.Φαινεται οτι το κορμι αφ'εαυτου του, δεν παιρναει καμμια κριση και πολυ καλα κανει.Αρα ο ανθρωπος τοχει ριξει στα σκληρα σπορ για να ευτυχησει.
    Το θεμα ειναι να το διαχειριστεις το θεμα σωστα ωστε και να απολαμβανεις χωρις ενοχες και να περνας απαρατηρητος.Δυσκολα τα πραγματα κι αν δεν βοηθαει κι η πυροσβεστικη,τι να σου κανει κι ο οδηγος του πουλμαν ενας ανθρωπος μονος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τελικα Ντινο οι περισσοτεροι εχουνε να σου διηγηθουν μια ιστορια αντιστοιχη.Το χρειαζομαστε το χιουμορ στη ζωη μας ομως και καλυτερα να τα βλεπουμε τα πραγματα απο αυτη την πλευρα γιατι αλλιως θα ειμαστε συνεχως στη τσιτα.Καλα να περασουμε το φετεινο καλοκαιρι,με περιπετειες η οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ε!πως τοσο ευκολα θα τους παραχωρησουμε την χωρα με τον υπεροχο ηλιο και τη γαλαζια θαλασσα;
    Αυτα ειναι δικα μας και με τη βουλα.Δικα μας για να τα χαρουμε και να τα υπερασπιστουμε.
    Να εισαι καλα Κωστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γεια σου Ευη μου.Καλο καλοκαιρι και να εχουμε ολοι υγεια.Τελικα ειναι αυτο το νακ που χρειαζομαστε ολοι σαν το αλατοπιπερο που τα νοστιμιζει ολα.Ετσι για να αλλαξει λιγο και η ρουτινα και ναχουμε να θυμομαστε.Νευριασα ξερεις στην αρχη και φοβηθηκα λιγο, γιατι ο θορυβος ηταν πολυ μεγαλος και για μια στιγμη σκεφτηκα οτι μπορει να της κανει κακο.Δεν ξερεις ποτε ποιος ειναι ο διπλανος σου.Περασε κι αυτο και τωρα το λεω και γελαω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλα Γκλομπαλ η τελεια ιδεα.Σαν κι αυτον που ριχνει μια τριχα στη σουπα του στο εστιατοριο και μετα φωναζει το γκαρσονι να του ζητησει εξηγησεις με την ελπιδα να μην πληρωσει τον λογαριασμο.
    Φιλακια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αχαλίνωτοι οι άνθρωποι μούχει τύχει παρόμοιο στο περσινό πανελλήνιο πρωτάθλημα ιστιοπλοίας στην Ιτέα !!!! Φεύγουν τα παιδάκια απο το λιμάνι με τα σκαφάκια και ένα ζευγάρι γονιών μας όρισε κηδεμόνες για τα παιδιά τους όταν θα επέστρεφαν το απόγευμα γιατί εκέινοι είχαν προγραμματίσει να βρουν ένα ξενοδοχείο και να πάνε να ξεσαλλώσουν ηχητικά , σαρκικά και όλα τα σχετικά μιας και εκέι δεν τους γνω΄ριζε κανέις !!! Μην με ρωτήσεις αν τους ξέραμε ένα τυπικό καλημέρα λέγαμε μέχρι τότε σε αγώνες !!!! Αποτέλεσμα γύρισαν μες την καλή χαρά το βραδάκι και μέχρι τότε τα παιδάκια τους και εμείς κάγκελο !!!!! Α΄ρα ήσουν τυχερή που δεν σου ζήτησαν να κάνεις babysitting !!!

    Έλα να ενώσουμε τις τύχες μας στις επόμενες διακοπές !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αχ! Θα περιμένουν λίγο ακόμη οι βουτιές μου..

    Εξαιρετική εμπειρίας πάντως από όποια πλευρά και να την κοιτάξεις...

    Καλοκαιρινό φιλί σου στέλνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Υπέροχες φωτογραφίες από την πανέμορφη Ελλάδα μας. Θα πάρουν σειρά στον 'Ταξιδιάρη'!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιάννα μου οποτε θέλησης η Κύπρος και εγώ
    με χαρά θα σε φιλοξενήσουμε.
    Να ξέρεις πάντως πως Ιούλιος-Αύγουστος δεν είναι
    καλός καιρός για διακοπές στο νησί μας...πολλή υγρασία!
    καλή βδομάδα+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γεια σου Κατερινακι μου εισαι καλα;Σου στελνω την θετικη μου ενεργεια να βρεις την πιο τελεια παρεα και να περασεις μοναδικες διακοπες χωρις απροοπτα, σ'αυτη την χωρα που αγαπαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μαριλιζακι αυτοι πια το παρακαναν.Τα ειχανε κανονισει ολα τελεια και το μονο που εμενε ηταν να βρουν τροπο να απαλλαγουν απ'τα παιδια.Ε!οταν το βρηκαν κι αυτο δεν τους κραταγες με τιποτα.Τι να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Οδοιπορε μου μονο μικρες γευσεις παιρνουμε προς το παρον.Αλλα και προς το μελλον καπως ετσι το βλεπω γιατι τα πραγματα δυσκολεψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Φοιβοοοοοο!!!Ευχαριστω πολυ.Κανεις φοβερη δουλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ελενακι μου ευχαριστω για την προσκληση και την ανοιχτη αγκαλια σου.Μακαρι να τα καταφερω να ερθω και θα σε συναντησω οπωσδηποτε να με ξεναγησεις.Αυτο για την ζεστη σε συνδιασμο με την υγρασια μου το εχουν ξαναπει για την Κυπρο.Τοτε νομιζω οτι καλυτερη εποχη θα ειναι η ανοιξη.Σε φιλω πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τι ωραία!
    Αχ...Ελλάδα μας γλυκιά και πονεμένη!
    Γιάννα μου,είσαι υπέροχη!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.ΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΣΜΕΝΑ ΥΠΟΓΕΙΑ26 Ιουλίου 2010 στις 9:48 μ.μ.

    ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ Τι να πω και εγω που η συζυγός μου ειδε στο κινητό μου ΜΠΕΜΠΑ και νόνιζε οτι ειχα φιλεναδα...... αν ειναι δυνατόν ..... τοσο μου ΄κοβε και εμενα...... και μου κατεστρεψε τις διακοπές στις Πρέσπες...
    οχι οτι μου άρεσαν ιδιαίτερα αλλα λέμε.. .....

    ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ
    ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ??
    23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΝΣΗΙ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ κανονισε το
    μέχρι τοτε θα εχει αρθεί το απαγορευτικό για τις άδειες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή