Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΒΡΑΒΕΙΑ

Η επιβραβευση ειναι κομματι της ανθρωπινης φυσης.Λειτουργει απο την παιδικη ηλικια και διαμορφωνει ενα κομματι του χαρακτηρα μας που εχει να κανει με την αυτοπεποιθηση του ατομου και την ενισχυση της αυτοεκτιμησης του.Αν επιβραβευσουμε ενα παιδι στην προσπαθεια του να κανει μια ζωγραφια,να περπατησει χωρις να του κραταμε το χερι,να πει τις πρωτες λεξεις,στην ουσια του δειχνουμε το δρομο να συνεχισει με το ιδιο θαρρος προκειμενου να πετυχει την κατακτηση του κοσμου που το περιβαλλει.Mε οποιο τροπο κι αν εκδηλωνεται αυτο το βραβειο, βοηθαει τον ανθρωπο να πατησει γερα στα ποδια του,να χαμογελασει και να συνεχισει την προσπαθεια για επιτυχια σε ολες τις φασεις της ζωης του.
Πολλα βραβεια εχουμε επινοησει εμεις οι ανθρωποι,αλλα υπαρχουν φορες,που ξεχναμε να τα χρησιμοποιησουμε σωστα.Βραβειο για την ομορφια,τη μαθηση,το ηθος,την ευφυια,την τεχνη και καθε ανθρωπινη δημιουργια που κλεινει μεσα της εξυπναδα και τολμη.
Εγω δεν πιστευω ιδιαιτερα στα βραβεια και νομιζα πως τα εχω αφησει να στεκονται σιωπηλα πισω στα μαθητικα χρονια,οταν το αριστα στην εκθεση και το βιβλιο στο τελος της χρονιας ειχε για μας τη μορφη της ολοκληρωσης και ηταν η πιο γλυκια διεκδικηση αναμεσα στους πολλους.
Τελευταια ανακαλυψαμε τα βραβεια στο blogging.Και εγω πιστευω πως ειδικα αυτα τα βραβεια ειναι ενα παιχνιδι που το παιζουμε με τους φιλους μας για να χαιρομαστε και να νοιωθουμε ομορφα.Και κρυβουν μεσα τους την αξια και την χαρη του ανθρωπου που τα προσφερει και μας καλει να συμμετεχουμε αυθορμητα σε νεες επιλογες και να προσπαθουμε παντα να κραταμε το παιχνιδι ζωντανο.
Η γλυκια Αγγελικη,
μου χαρισε πριν λιγο καιρο το

με την υποχρεωση να το προσφερω κι εγω με τη σειρα σε αλλους φιλους και αγαπημενους bloggers.Βεβαια με μια γρηγορη ματια ανακαλυψα οτι οι περισσοτεροι το ειχαν ηδη παρει και το ειχαν στολισει στην σελιδα τους.Αλλα δεν θα ηθελα αυτη η μικρη μου κατακτηση να μεινει μονη της χωρις μια συντροφια.Θελω λοιπον να το χαρισω σε ολους εσας που περασατε απο αυτη τη γωνια και μου αφιερωσατε το χρονο σας.Εισαστε ολοι σημαντικοι και σας αξιζει το καλυτερο βραβειο.
Αλλα εντελως ξεχωριστα, θα ηθελα να το χαρισω σε δυο πολυ τρυφερα προσωπα,σε δυο φιλες που με την τολμη,το θαρρος και την υπεροχη εμπνευση τους, αγγιζουν καθε φορα ενα δικο μου κομματι και με εκφραζουν ιδιαιτερα.

Στην αγαπημενη Δεσποινα,
που ειχα τη χαρα να την γνωρισω τις γιορτες οταν ταξιδεψε στην Ελλαδα.

Και στην υπεροχη Talisker,
που δεν την γνωρισα ακομα,αλλα θα το ηθελα πολυ.

Κοριτσια δεν χρειαζεται να το αναρτησετε,αλλωστε τα συναισθηματα ειναι πολυ πιο ισχυρα απο ολα τα βραβεια.Σας ευχαριστω για την καθε στιγμη και ευχομαι να συνεχισετε με το ιδιο παθος και την ιδια θεληση.

23 σχόλια:

  1. Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι κ αυτό του blogging. Και η επιβράβευση στη ζωή σημαντική :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαννα μου φιλια απο το πιο ομορφο μερος της Ελλαδας (ξερεις εσυ::)με ενα δικτυο που ψιλοσερνεται..:)
    σε ευχαριστω πολυ για τη τιμη της σκεψης και της φιλιας σου!!
    Για μενα αυτο εχει σημασια::))))ελπιζω να τα πουμε συντομα!!!
    ματςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιαννα μου, με συγκινεις αφανταστα. Τρεντυ; Μἀρεσει πολυ! Κι εγω πιστευω οτι τα συναισθηματα ειναι πιο δυνατα απο τα βραβεια, ομως θα το αναρτησω. Και θα βρω καποια τρεντυ μπλογκς. Η χαρα μου που σε συναντησα στην Αθηνα ηταν πολυ μεγαλη και με εκανες να αισθανθω σαν να σε ηξερα απο παλια.
    Συγχαρητηρια και στην φιλη Ταλισκερ που μοιραζομαστε σημερα την αγαπη σου και τα βραβεια.
    Γιαννα μου, αυτα τωρα τετοια εποχη,ειναι Οσκαρς ..ναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίρομαι, Γιάννα, για το βραβείο.
    Οι ωραίοι άνθρωποι, πιστεύω -γιατί είναι οι άνθρωποι και όχι τα μπλογκ- μπορούν να λάμπουν ακόμη και στο διαδίκτυο.
    Εύχομαι να εισπράττεις πάντα αγάπη και μια αγκαλιά ζεστή από όλους… Κι αυτός είναι ο πιο σημαντικός λόγος που υπάρχουμε εδώ μέσα και η αγάπη αυτή δεν έχει κανένα συμφέρον να εκφραστεί πέρα από την αγνότητα των συναισθημάτων!!!
    Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλά συγχαρητήρια Γιάννα μου στην Αγγελική για την επιλογή της, σε σένα που το δέχθηκες αλλά και πολλά συγχαρητήρια στις φίλες που το χάρισες με όλη σου την αγάπη!
    Σου το έχω πει και άλλη φορά ότι εσάς τους μπλόγκερς σας θαυμάζω που μοιράζεστε τις σκέψεις σας, τις εμπειρίες σας και αφιερώνετε πολύτιμο χρόνο.
    σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ιδιο πιστευω κι εγω Αρτιστα μου.Γιαυτο βρισκω ολους τους συμπαικτες μου εξαιρετικους.
    Μια καλημερα σου στελνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ταλι μου πιστεψε με νιωθω πολυ ομορφα οταν επικοινωνω με σπουδαιους ανθρωπους.Εδω σ'αυτον τον χωρο που δεν φαινεται να σκιαζει τιποτα τις σχεσεις και αφηνουμε ελευθερα τις σκεψεις μας, συναντησα πολλους και σημαντικους.Και βεβαια θα μεινουν παντα οσοι αξιζουν αληθινα και οσοι δεν περιοριζουν με τιποτα την ελευθερια του αλλου και ξερουν να σεβονται την αληθεια του.
    Ενα κομματι του παιχνιδιου ειμαστε και οταν μαθουμε να το τιμουμε οσο του αξιζει τοτε κανεις δεν μπορει να μας αμφισβητισει.
    Ευχομαι εκει που εισαι να ειναι ολα τοσο ομορφα οσο τα περιμενες.Και να περασεις υπεροχα.
    Μια μεγαλη αγκαλια απο μενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οσκαρ Δεσποινα που σου το δινουμε με ολη μας την καρδια πολλοι απο τους συμπλογγερς σου που σε διαβαζουν και σε τιμουν γιαυτο που εισαι.
    Δεν ειναι τυχαιο πως σε περιμεναμε στην Αθηνα ολοι με τοση χαρα και θελαμε να βρεθουμε μαζι σου.Στον δικο σου χωρο εχει πρωτη θεση η ευγενεια,η αληθεια και η μετριοφροσυνη που πηγαζει απο τον ειλικρινη χαρακτηρα σου.
    Μια βελουδινη θεση εχεις αναμεσα μας και εγω σ'ευχαριστω πολυ γιαυτο.
    Τα φιλια μου αγαπημενη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στρατο μου τα λογια σου με συγκινουν ειναι περα για περα αληθινα.Ειναι αληθεια πως οι ανθρωποι μπορουν και δινουν ψυχη στο μεσο αυτο επικοινωνιας και το γεμιζουν με την αληθεια τους και τις ιδεες τους.
    Ευχομαι να συνεχισουμε ετσι γιατι ο στοχος θεωρω πως ειναι η συσφιξη των σχεσεων και η ανθρωπινη επικοινωνια χωρις δολο.
    Καλη σου μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρουλα μου εγω σ'ευχαριστω για την αγαπη σου και τη στεθεροτητα με την οποια την εκφραζεις καθε φορα.Βεβαια πιστευω οτι αν εσυ εγραφες σε ενα δικο σου μπλογκ,θα ειχες μεγαλη επιτυχια και επισκεψιμοτητα γιατι το αξιζεις πραγματικα.Ε φιλαρακι μου τι λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πιστεύω τα βραβεία αυτά είναι ενδειξη αγάπης..εκτίμησης..αποδοχής.. και.. και..
    γι'αυτό Γιάννα μου!! ετσι πολύχρωμα και ευωδιαστά με όλη μου την αγάπη σου τα αφήνω!!
    Φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιάννα μου αξιαγάπητη,πάντα τέτοια!Το αξίζεις!Σε φιλώ και σου στέλνω την αγάπη μου!
    Καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιάννα μου,
    Πάντα στη ζωή σου να έχεις να παίρνεις και να δίνεις βραβεία, μικρά μεγάλα δεν έχει σημασία, η πρόθεση και το συναίσθημα μετράει.
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μα τι γλυκό πλάσμα είσαι Γιάννα μου!!
    Η αναγνώρηση μεταξύ μας είναι πολύ σημαντική όταν γίνεται. Δεν είναι τελικά και τόσο απρόσωπη αυτή η επικοινωνίΑ, δεν είναι. Όπου υπάρχει ψυχή,φαίνεται και διακρίνεται και βραβέβεται:))

    Σε φιλώ γλυκά:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πελα μου τα λουλουδια σου ευωδιαζουν σαν την τρυφερη σου ψυχη.Τα εχω κρατησει ειναι δωρο πολυτιμο.Ευχαριστω πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ξερεις Ποπη μου τα βραβεια που θα ηθελα να δωσω ειναι πολλα και ξεχωριστα για τον καθενα.Αλλωστε στο χρονικο διαστημα που κινουμαι σ'αυτον το χωρο εχω παρει τοση συγκινηση και χαρα που θα επρεπε να κανω αναφορα για τον καθενα και να πω και τους λογους για τους οποιους του αξιζει ενα βραβειο.
    Αν τα καταφερω θα το κανω καποια στιγμη και με μεγαλη χαρα.
    Μακαρι να συνεχισουμε στον ιδιο ρυθμο και οσο κρατησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κατερινα μου ευχαριστω.Τι να γραψω για την δικη σου ευαισθητη καρδουλα που δινεται απλοχερα και ξερει να διακρινει το καλο και να το λεει!
    Να εισαι καλα τρυφερο πλασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καλησπέρα αγαπητή μου φίλη
    Πέρασα τυχαία από το σπιτικό σου και βρέθηκα στην όμορφη στιγμή της βράβευσης.
    Συγχαρητήρια.
    Το μπλογκ σου πολύ ενδιαφέρον.
    Θα χαρώ να επισκεφτείς και το δικό μου
    http://eftanhsa.blogspot.com
    Νάσαι πάντα καλά
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητε Denni καλως ηρθες.Και βεβαια θα περασω απο το μπλογκ σου.Ευχαριστω για την επισκεψη θα εισαι παντα καλοδεχουμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Με τόσα ωραία συναισθήματα να κατακλύζουν το χώρο, σίγουρα χρειάζεται μια ...air traffic controller!!! :-DDD

    Καλημερούδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. βρίσκω ότι σου ταιριάζει απολύτως αυτό το trendy βραβείο με την πολύ καλή του έννοια!
    σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΡΓΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΟΜΑΙ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή