Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μια καλημερα σε ολους λιγο θλιμενη και λιγο βροχερη.Εδω και αρκετες ημερες δεν μπορω να εχω προσβαση στο μπλογκ μου λογω των γνωστων προβληματων που παρουσιασε ο Blogger.

Δυστυχως ομως, ενω φαινεται οτι ολο το συστημα επανηλθε, εμενα αποφασισε να με αφησει απ'εξω. Και τι δεν του εχω ταξει ολες αυτες τις μερες για να με καταδεχτει και παλι, αλλα τιποτα.Εχω φαει πορτα κανονικα και δεν ξερω με ποιον τροπο θα καταφερω να εχω και παλι προσβαση στο ιστολογιο για να ανεβασω αναρτησεις.


Στο μεταξυ δεν μπορω να σχολιασω και στα αγαπημενα μου μπλογκς, γιατι καθε σχολιο που γραφω αυτοματα απορριπτεται.

Χρησιμοποιω τωρα εναν αλλο υπολογιστη που τον δανειζομαι για λιγο για να επικοινωνησω μαζι σας.Ενα τοσοοοοοο μεγαλο ευχαριστω σε ολους που περασατε, διαβασατε και σχολιασατε ολες αυτες τις μερες.

Ελπιζω να καταφερω συντομα να διορθωσω το προβλημα για να μπορω και παλι να απολαμβανω την παρεουλα σας.

Μεχρι τοτε σας φιλω ολους

5 σχόλια:

  1. ειχαμε όλοι το ίδιο πρόβλημα Γιαννούλι μου, τώρα σιγά σιγά λύνεται.....
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορείς να μπαίνεις από άλλον υπολογιστή και όχι από τον δικό σου;;;; Σίγουρα έχει να κάνει με τον υπολογιστή άλλα έχει να κάνει με το διαδίκτυο πώς είναι δυνατόν να φταίει ο υπολογιστής;;;
    Αυτά μου φαίνονται κάπως δύσκολα εύχομαι γρήγορα να αποκατασταθεί το πρόβλημα, να πάψει ο αποκλεισμός.. ξέρω πόσο άσχημο είναι.

    Φιλιά πολλά Γιάννα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eύχομαι Γιάννα σύντομα να ξεπεραστεί το πρόβλημα και να απολαμβάνουμε τις ωραίες και ενδιαφέρουσες αναρτήσεις σου. Καλό απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ εγω το ειδα αυτο, σημίνει οτι εισαι back on track ?
    d9b here

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ακόμα δεν διορθώθηκε το πρόβλημα; μας λείπεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή